Up to 50% Off

Winter Sale

Stay tuned

Med nyhedsbrevet modtog 15% og læste 100% Mandala News.

Germany's first yoga clothing label

Perfect fit & super soft fabrics

Collection inspired by Trends worldwide

Sustainable & fair production

MANDALA Journal

Wieder fühlen lernen

Lær igen

Mange af os har glemt at føle og udtrykke følelser. Yoga kan hjælpe os med at lære at føle sig igen, og det er grunden til, at en masse yin yoga -praksis. I dette indlæg lærer yogalærer Ranja Weis, hvordan vi kan få adgang til vores følelsesmæssige verden og leve et liv fuld af glæde, medfølelse og kærlighed.
Stoffkunde: mehr wissen, besser kaufen

Stofkunde: Kend mere, køb bedre

I produktbeskrivelsen vises udtryk som Jersey eller Sweat pludselig. Men hvad gør disse stoffer egentlig? I den anden del, vores stofundersøgelser, præciserer vi de vigtigste typer stof og bringer endnu mere lys ind i mørket - for mere perspektiv og bedre købsbeslutninger i dit yogatøj.
Materialkunde: mehr wissen, besser kaufen

Materiel videnskab: mere viden, køb bedre

Når du søger efter den nye yndlingsdel, skal du bare kontrollere, hvilke materialer det er lavet af. Hvem ved det ikke? En meget vigtig faktor, især med sportsbeklædning, er en åndbar-aktivElastisk og hurtigt rydende stof. Mens udtryk som Jersey eller Sweat for det meste vises i produktbeskrivelsen, har vaskeinstruktionerne pludselig kun bomuld eller modal. På en eller anden måde forvirrende. Men hvor er der nøjagtigt forskellen?

Gratis forsendelse fra 200 €