Alle fürs Klima – MANDALA beim Klimastreik in München

Alt for klimaet - Mandala på klimakrejsen i München

På fredag ​​blev den 20.09.2019 opfordret til vores hele hold "Strike i stedet for at arbejde". Sammen deltog vi i klimakrejsen på Royal Square i München. Formålet med strejken var at vise sig solidaritet med eleverne i "fredagen til fremtidig" bevægelse.
For miljøet: Mandala Renzider Polybags Du læser Alt for klimaet - Mandala på klimakrejsen i München 2 Minut Blive ved 4 tips til mere selfcare

På fredag ​​blev den 20.09.2019 opfordret til vores hele hold "Strike i stedet for at arbejde". Sammen deltog vi i klimakrejsen på Royal Square i München. Formålet med strejken var at vise sig solidaritet med eleverne i "fredagen til fremtidig" bevægelse. Som et bæredygtigt selskab er miljøet meget vigtigt for os, og vi overholder udviklingen omkring Greta Thunberg og fredag ​​for fremtiden fra begyndelsen med stor beundring. For os alle var det derfor en stor oplevelse at være en del af denne bevægelse og vise, at ikke kun de unge er bekymrede over klimaet.

Klima Strike München

Efter en dejlig morgenmad i nærheden gik det sammen i den (meget fulde) metro med mange andre strejke deltagere til Königsplatz i München. Vi var ikke kun imponerede over massen af ​​mennesker, men også, at både unge og gamle strejker og involverede involverede. Efter nogle daglights satte vi os i bevægelse og løb over Briennersstraße, Ludwigstraße og Schellingstraße tilbage til Royal Square for rallyet. Oprindeligt var en mindre rute planlagt, men på grund af det store antal deltagere udvidede politiet ruten til strejke toget.

På forhånd blev der forventet ca. 10.000 deltagere, men det faktiske antal måtte korrigeres flere gange. Officielt deltog omkring 40.000 mennesker i klimakrejsen i München. I hele Tyskland var omkring 1,4 millioner mennesker på gaden til klimaet på denne dag. I München fik vi et besøg på berømtheder tilhængere som Florian David Fitz og Joko Winterscheidt, som også holdt en tale.
Vil du vide, hvad du kan gøre for klimaet? Her har vi et par ideer til dig.

Klima strejke i München