Behind The Scenes: So entsteht unsere neue Yoga-Kollektion

Bag kulisserne: hvordan vores nye Yogakollektion oprettes

Hvordan opstår en bæredygtig yoga samling? Vi afslører, hvor længe vi arbejder på vores Mandala-samlinger, hvilket er særligt vigtigt for os, og hvilke tendenser vi ser for foråret 2019!
Mandala Boutique: Oplev vores Yogaladen i München Du læser Bag kulisserne: hvordan vores nye Yogakollektion oprettes 4 Minut Blive ved Film Tip: The True Cost

Vi er altid et skridt foran inden for mode: når vores nye udseende kommer til butikkerne i foråret og efteråret, har vi arbejdet med den nye kollektion det følgende år i lang tid. Men hvordan gør en bæredygtig yoga kollektion overhovedet? Se bag kulisserne og ledsag os på vores kontor på Starnberg-Søen under de første skridt til vores nye forårskollektion 2019.

De første trin: Farve, Farve, Farve

Mandala står for en afbalanceret blanding af sporty aktivt slid og feminin elegance – og dette afspejles også i farvepaletten. En vellykket Farve koncept dette er derfor det første skridt i udviklingen af de nye stilarter. De nyeste farvetendenser og påvirkninger fra hele verden inspirerer os til at skabe harmoniske farvepaletter. En vigtig begivenhed til bestemmelse af farver er stofmessen i Munchen, som Munich Fabric Start - blandt andet vises Pantone-farverne her, som er afgørende for vores farvevalg hver sæson. Det er især vigtigt for os, på trods af alle de nye påvirkninger, selv den typiske Mandala Farver at forblive trofast og finde en afbalanceret blanding her.

Find den perfekte kombination

Når farverne er defineret, afventer det næste trin: Det optimale stof jeg må komme her! Afhængig af stofgruppen kan den samme farve se meget anderledes ud, så vi har forskellige mønstre lavet af vores stofproducenter. Fra dem vælger vi i sidste ende hvilket stof der vil være tilgængeligt i hvilken farve. Generelt er en klar og selvstændig harmonisk farvepalet meget vigtigt for vores samlinger at skabe et rundt resultat i sidste ende. Afhængigt af stofgruppen tilbyder vi normalt mellem fem og ti farver.

Nye stilarter, afprøvede klassikere

Hver sæson opstår spørgsmålet igen: hvilke stilarter kunne vores kunder især lide, og hvilke skulle forblive i sortimentet i fremtiden? Til planlægningen af den nye kollektion er det derfor altid nyttigt at se på de seneste salgstal. Baseret på disse og ved hjælp af direkte kundefeedback bestemmer vi, hvilket udseende der vil blive inkluderet i den nye kollektion igen. Vi har altid nogle Klassiske spil, som der er flere årstider. Vores kunder elsker dem, og derfor prøver vi altid at gøre dem endnu bedre her – hvad enten det er gennem små ændringer i detaljer, nye farver eller en endnu bedre pasform.

Så er det videre til de nye styels: der er endda et over gennemsnittet antal styels til foråret 2019 nyt udseende planlagt – så det forbliver spændende! Vi får virkelig inspiration til nye snit overalt, hvad enten det er fra yogastudiet ved siden af, fra den internationale presse eller fra studierne og gaderne i Milano, Paris, Ny York eller London. Der er ingen grænser for kreativitet her.

Når alle ideerne er samlet, er det tid til at komme i kontakt med vores produktionsfaciliteter i Tyrkiet og Kina. Vi opretter modelark, hvorfra alle SPECIFIKATIONER kan ses. Så vi kan også arbejde meget godt sammen over afstanden. Før vores Prøveindsamling hvis vi sælger vores varer til købere af store modehuse, onlinebutikker eller yogastudier, modtager vi først Prototype model. De sættes igennem deres tempo, afprøves og revideres, indtil de sidder optimalt, og vi arbejder med Design, stof og pasform er helt tilfredse. I alt arbejder vi på en ny kollektion i cirka 16 uger.

Sådan bliver foråret 2019

For forårskollektionen 2019, som vi i øjeblikket arbejder på, er der en hovedtrend: mindre er mere. Mindre kontraster, mere tone-til-tone er fokus for os. Også emnet BH er stadig et hovedfokus. Her ønsker vi blandt andet at integrere justerbare stropper i vores produkter – for det optimale greb til enhver figur. Forresten, hos Mandala finder du yogamode til mange forskellige kropsformer. Vi har i vores sortiment Kurvede Toppe og Kurvede Buksersom er særligt velegnede til kvinder med feminine kurver. Og selv petite kvinder med en slank silhuet vil være på vores Slanke Bukser og Slanke Toppe find noget. Og selvfølgelig er der nogle andre nyheder for den kommende sæson, for eksempel leggings lavet af ricinusolie… men mere vil ikke blive afsløret endnu!