Yin Yoga: Der Lungenmeridian und das „Ja“ zum Leben

Yin Yoga: Lunge Meridian og "ja" til livet

Meridiane er energiwebs. I Yin Yoga lærer vi, at hver meridian er tildelt et organsystem og er knyttet til specifikke livsemner. Således står Lung Meridian en positiv holdning. Sådan styrker du din lunge meridian og løse blokeringer gennem yoga, vil du finde ud af her.

Yin yoga. er blevet mere og mere populær med sin afslappende, regenererende effekt i de seneste år. Hvem ønsker at komme i dybere her, hjælper det ikke med Traditionel kinesisk medicin. og Meridian. for travlt. Og det er meget spændende, fordi med meridianerne hænger sikkert Life Topics. sammen. Vi kan behandle disse emner, hvis vi stimulerer de tilsvarende meridianer i yin holdninger.

Meridianer er forenklet, Magt jernbanergennem hvilken vores livsenergi strømmer. I TCM er hver meridian en Orgel system Tildelt og leverer det område, han overholder og de tilsvarende organer med energi. At denne energi kan strømme i meridianerne fri og tilstrækkelig strøm, er vigtig for vores sundhed og interne balance.

Det er også Lunge meridian. For en sikker, åben, positiv holdning Sammenlignet med livet. Hvis Lung Meridian's livsprincip er veludviklet, føler vi os forbundet med livets flod og ser fremtiden positivt. Dette sikrer en tailwind og godt humør. Dette står symbolsk tommelfingeren hævet, hvor løbet af lunge meridians slutter over den medicinske side.

Hvis der er en her Forstyrrelse Giver, eller lungernes livsprincip er svagt, vi er mere tilbøjelige til at leve pessimistisk. sæt. Vi får hurtigt luften, små ting røver os af ånde. Vi kan også føle tynde skinnede, reagere overfølsom og tage meget personligt.

det hud tilhører i TCM til Pulmonal funktion, og hun trækker vejret og danner grænsen til vores krop. Her opstår spørgsmålet om, hvorvidt vi er i stand til at sætte sunde grænser. WHO Klare grænser. Kan føle sig godt tilpas i hans hud. Hvem kan sige til andre "nej", når det er nødvendigt, siger "ja" til sig selv. Ved at respektere vores egne, såvel som grænserne for andre, ottende og respekt, er vi også i stand til at forbinde med dem virkelig og at gå ind i en bevidst, levende udveksling. En stærk lunge meridian kan lide at kommunikere og er velkomne i kontakt med andre.

Samtidig er TCM den Sorg Følelsen af, at Største indflydelse på lungerne Har. Hvis Lung Meridian's livsprincip er veludviklet, kan folk sørge godt, jeg. Det Behandle og frigive sidste begivenheder. Hvis dette ikke er tilfældet, er de glade for at holde i fortiden og de triste oplevelser. Her kan meditation være nyttigt at forlade fortiden hvile og ankomme i øjeblikket. Eller endnu bedre: en Yin position stimulerer lunge meridian (z.B. eine sanfte Rückbeuge über einem Bolster mit weit geöffneten Armen und nach oben gedrehten Handflächen) im Zusammenspiel mit einer Blid ånde meditation.

Dabei kann es sein, dass sich erst einmal ein „Gefühlsstau“ entlädt, und ein paar Tränen fließen. Das ist aus meiner Erfahrung jedoch oft ein wichtiger Schritt in Richtung einer echten Herzöffnung, en inneren Stille und Gegenwärtigkeit, und einem Gefühl von Verbundenheit mit dem Leben. Und das ist das letztendliche Ziel einer jeden Yogapraxis, egal ob Yin oder Hatha Yoga. Das Schöne ist: es gibt heute so viele yogische Wege dorthin zu gelangen, und wir können den wählen, der am besten zu uns passt.

Om forfatterenRanja Weis:
Ranja er en af ​​de bedste yoga lærere i Tyskland. Sammen med Patrick Broome udfører hun to yoga studios i München, hvor hun lærer Yin Yoga, Vinyasa og Yoga Nidra. Hendes åndelige vej er præget af yoga og meditation, såvel som ved at arbejde med shamaner. Derfor er teknikker som trancearbejde og forskellige former for energiarbejde også en del af deres timer.