Die Heldenreise im Yoga als Weg zur Selbstentfaltung

Heltens rejse i yoga som en vej til selvudvikling

Heltens rejse er et gammelt universelt fortællingsmønster, som heltens personlige udviklingsrejsebeskriver. Vi kommer også ind i vores liv med en bestemt opgave og gennemgår forskellige eksamener på rejsen til os selv. Yogalærer Ranja Weis beskriver, hvordan yoga kan støtte os på den personlige heltes rejse.

Hvad er en heltrejse?

På vej til dig selv  Moden proces, hvor vi udvikler mere styrke og bevidsthedOplev vores egne værdier og tag ansvaret for os selv og andre. Frem for alt åbner denne indre sti for det guddommelige i os og kærlighed.

Hvordan yoga støtter på den personlige heltes tur

Lad os ikke kun opleve os mere intenst, dybere og kærlig Inviter bevidst mere glæde, lethed og livlighed.

Ranja Weis i Warrior Pose

Brug bevidst krigsforsøg At sætte sunde grænser og gøre fremskridt med vores liv.

Fremme evner til accept og ubetinget kærlighed Siddepladser og hoftepositioner  Bredt i hjertet og rummet for nyt.

Hvad bringer denne heltrejse os?

Ranja Weis i Warrior Pose

Opbevaring af mod og frivillig intensitet. Symbolsk undersøgelse af sjælens indre kræfter. Mere opmærksomhed, evne til at elske og joie de vivre. 

Om forfatteren Ranja Weis:
Ranja Weis Yoga -lærer

Ranja er en af ​​de bedste yogalærere i Tyskland og underviser regelmæssigt Patrick Broome's Yogastudio i München. Der praktiserer hun yin yoga, vinyasa og yoga nidra. Hendes åndelige vej er kendetegnet ved meditation og yoga samt arbejde med shamaner. Derfor inkluderer deres timer også teknikker som trancearbejde og forskellige former for energiarbejde.

I overensstemmelse med dette blogindlæg giver Ranja et værksted i Patrick Broome Yoga Studio Maistraße i München den 13. november 2022. Al information og linket til registrering kan findes her.