Erste Stimmen zu unserer Yogamode aus Bio-Based Polyamid

Første stemmer til vores yogamode fra organisk-baseret polyamid

Endelig er tiden kommet! De første bukser og toppeØkologisk-baseret polyamider tilgængelige i vores online butik.Nogle influencer var allerede tilladt at teste vores nye stof fra ricinusolie. Selvfølgelig ønsker vi ikke at tilbageholde dine meninger.
Dariadaria i interviewet: "Vi har kun 12 år" Du læser Første stemmer til vores yogamode fra organisk-baseret polyamid 2 Minut Blive ved Så du kan finde din perfekte yogaose

Endelig er tiden kommet! De første bukser og toppe Økologisk-baseret polyamid er tilgængelige i vores online butik. Det innovative stof er lavet af ricinusplanten og er baseret 100% på et naturligt råmateriale. I fremstilling, ikke kun Vand og CO2 gemt, Selv fødekæden forbliver upåvirket. Derudover er vores nyhedsresultater med mange gode funktioner: Quick-Dry, 4-vejs stretch, hukommelsesform og super blødt håndtag er blot nogle få af dem.

Nogle influencer var allerede tilladt at teste vores nye stof fra ricinusolie. Selvfølgelig ønsker vi ikke at fratage dine meninger:

 

@Bobbie_kazui om bio-baseret polyamid

 @bobbie_kazui

"Bestemt de smukkeste og behagelige sportsbeklædning, jeg nogensinde har lukket!"

 

@Yesim_yuva om bio-baseret polyamid

@yesim_yuva

"Som en anden hud! Jeg elsker min nye Mandala Yogahose og Bra fra Castor Oil. Materialet er super blødt og lys, du sveder ikke i det - perfekt til varme temperaturer. Stoffet føles meget behageligt på min hud og passer ind alle taske fordi han er så lys og tynd. "

 

@MehralsGruenzeug om organisk-baseret polyamid

@mehralsgruenzeug

"Outfit føles super blødt, gør hver bevægelse med og ser også så sindssyg elegant ud, at jeg gerne vil tage det i hverdagen.

For eksempel kan toppen med den store ryg også kombinere med en lang nederdel eller luftige bukser og bære om sommeren eller på en festlig aften: Multifunktionelle tøj, jeg elsker! "

 

@Kissenundkarma om biobaseret polyamid

@kissenundkarma

"Stoffet er super behageligt på huden - blød og alligevel uigennemsigtig, elastisk og ædle. Rizuus for vinderen!"

 

@aniahimsa om organisk-baseret polyamid

@aniahimsa

"Jeg elsker udholdenhedssport. Derfor er jeg altid vigtig for mig, at jeg kan tiltrække sportlegninger ikke kun til yoga, men også for hiit eller løbende træning. Det nye stof med ricinusolie er færdig.
Han er lys, åndbar og føles som en anden hud! Derudover kan du ikke se eventuelle svejsepunkter. Sættet er så behageligt, at jeg også kan lide outfit super været på hjemmekontoret - eller bare madlavning og chilling. "

 

Bliver nysgerrig? Så prøv vores nye stof bare dig selv!