Fair & nachhaltig: Besuche unsere Produktion in der Türkei

Fair og bæredygtig: Besøg vores produktion i Tyrkiet

Vi vil gerne vise, hvor bomulden kommer fra for vores samling, hvilke maskiner væve stoffet, hvordan de store stofbaler er farvet og selvfølgelig, hvilke hænder endelig gør vores yogaleggings, toppe og messing. Se på vores bæredygtige og retfærdige produktion i Tyrkiet!
4 tips til mere selfcare Du læser Fair og bæredygtig: Besøg vores produktion i Tyrkiet 3 Minut Blive ved Yoga i perioden - arbejder det?

 "Jeg lavede dit tøj" - tegnet i hænderne på sømstresser og nærmer sig er i stigende grad hyppigere i de sociale medier fair fashion virksomheder. Fashion Revolution Action er beregnet til at vise nysgerrige forbrugere, der syet det beklædningsgenstand, der hænger i garderoben derhjemme.

Men det er ikke nok for os. Vi vil gerne vise, hvor bomulden kommer fra for vores samling, hvilke maskiner væve stoffet, hvordan de store stofbaler er farvet og selvfølgelig, hvilke hænder endelig gør vores yogaleggings, toppe og messing.

Fair Fashion Produktion i Tyrkiet

For dette har vi gjort vores vej til Tyrkiet, mere præcist i den million by izmir, der ligger direkte til den aegeoesiske kyst. I over 13 år arbejder vi der med Textile Manufactory Demoteks. sammen. 80 medarbejdere leverer der i kærlig håndværk For vores design ideer tager form.

 

Økologisk bomuld

Naturlige fibre og bæredygtige materialer

Men vi starter fra begyndelsen: I de bæredygtige materialer, som vi bruger til produktion af vores økologisk yogawear. I Tyrkiet behandler vi hovedsagelig Økologisk bomuld og Organisk polyamid fra ricinusplantenBetingelserne for bomuldsdyrkning i Tyrkiet er fremragende: Den sofistikerede plante kræver en masse sol, godt vejr og om muligt ingen regn i høsttiden, fordi dette ville ødelægge de bomuldsmæssige knopper. Vi bruger udelukkende økologisk bomuld til vores produktion, som Uden brug af gødning, kemikalier og genteknologi dyrkes. Få mere at vide om hvorfor økologisk bomuld er miljøvenlig end konventionelt dyrket boblebad.
Efter høsten adskilles fiberen fra frøet og fremstilles til spinding. Afhængigt af dine ønsker er der i spinningsmølle forårsaget af vridning og strækning af Renset naturlig fiberN eventuelle lange garner. Imidlertid er optik og følelse af det endelige jersey stof kun sat i strikning ved at vælge garn og strikning. I vores lokale besøg kunne vi direkte se, at i spinning produktion med økologisk bomuld er strengt adskilt fra produktion med konventionel bomuld - den strenge adskillelse er for Overholdelse af Gots Standard meget vigtigt.

 

Den færdige bomuldstrøje er kun en kort vej til den næste station: Farvning Maytekstil i Manisa sikrer farve, farve og endnu mere farve - næsten alle nuance er mulig. Men vi bevidst afviser neonfarver, fordi det ikke stemmer overens med Økologiske standarder.Hvem vi ønsker at mødes for Mandala.
Fair produktion i Tyrkiet

 

I Gots-Certified Textile Manufactory Demoteks Find de sidste trin i stedet for: Beskæring, syning, rengøring, strygning, kvalitetskontrol, emballage. I højfasen ved alle, hvad han skal gøre her. Familievirksomheden er ejer, og at du indser: Arbejdsklimaet er kendt, stemningen godt. Fælles Chai i tepause og en chat i haven er hver dag på programmet.

Fair for mennesker og miljøet

Derudover er der mange her Faciliteter for medarbejderneHvem tilbyder ikke andre virksomheder: alle gavn af virksomhedens egen parkeringsservice, fælles frokost og regelmæssig arbejdstid. Overarbejde falder lidt og gebyrer gælder retfærdigt. Lønnen overføres også regelmæssigt, et tegn på pålidelighed.
Fra bomuldsfrø til det færdige beklædningsgenstand går en mandala-del gennem mange stationer - hver af os testet og omhyggeligt udvalgt. Produktionen af ​​højkvalitets mode, hvilket gør en lang glæde og ikke skade nogen, er meget vigtig for os.

Kig på vores hele tur til Tyrkiet!