Herz über Kopf

Hjerte

Vi lever i en tid, hvor uoverensstemmelser er lavet om hjertets tilslutning. Bryde venskaber. I familier er der sammenstød. Denne artikel handler om hjertets intelligens. Fordi sindet adskiller, forbinder hjertet.

Vi lever i en tid, når domme og meninger om andre mennesker og visse problemer tager et stort rum. Jeg oplever, at venskaber går i stykker, fordi man sættes i hjørnet af konspirationsteoretikerne og "Delusions Strik", mens den anden tilhører "Messengy". Fra venner hører jeg, at det kommer inden for familier til at kollidere, fordi forskellige lejer form og Den politiske mening om hjerteforbindelsen placeret vilje. Derfor bør det være i dette indlæg Hjertets intelligens gå. Fordi uden dem har vores ego overhåndet, og egoet handler om adskillelse, ikke at forbinde.

Yoga lærer Ranja White gør en Dancing Warrior (Yoga Asana) i parken og bærer et outfit af Mandala FashionFor at sætte hjerneens visdom alene, er den nylige forskning en ret overhalende udsigt. Det er nu provokeret, at flere nerveforbindelser, flere signaler fra hjertet fører til hjernen end omvendt. Vi indser, at vi sjældent sjældent kan frigøre os selv ved en tanke på en stærk følelse. Men en stærk følelse kan distribuere en tanke. Det er nu kendt, at hjertet har sit eget nervesystem. Det har omkring 40.000 neuronale sammenkoblinger. Det kan minde om, at føle, træffe beslutninger og lære uanset hjernen.
Samtidig er hjertet i tæt forbindelse med hjernen. Det kommunikerer med hjernen om pulsbølger, hormoner og andre budbringere, og over nervesystemet. Derudover har den et elektromagnetisk felt, der er signifikant stærkere end hjernen, og inden for tre meter rundt om kroppen måles. Således løgne Hjertet som et stærkeste elektromagnetisk felt i kroppen Lederskab (og føler).

Yoga lærer ranja hvid i en hættetrøje af mandala modeI undersøgelser er det blevet påvist, at vi kan helbrede meditationen, bekræftelse og visualisering ved meditation, bekræftelser og visualiseringer til vores hjerter. Vi kan dog også vedhæfte ret til hjertet, for eksempel Koncentrere i yogahalter på hjerterummet, ånde ham og slappe af gennem visualiseringer. Også praktiserer det indre smil, en af ​​de højeste buddhistiske praksis, har på hjertet en målbar positiv indvirkning. En anden måde er at tune en blød sum, der driver hjerterummet. Denne teknik kan praktiseres, for eksempel i en hjerteåbningsindstilling, såsom den liggende sommerfugl for at slappe af hjertet og uddybe virkningen af ​​holdning.
Jeg synes, det er vigtigt for os at overlade os mere af vores hjertes intelligens. Fordi vores hjerte intuitivt ved, at vi kun kan opleve kærlighed, hvis vi elsker os selv, og at vi kun kan opleve fred, når vi lukker fred. Sindet adskiller, hjertet forbinder. Vi har brug for både: hjerne og hjerte. Men da det er så vidunderligt i Saint-Exuperys kaldet "den lille prins": "Man ser klart kun med hjertet. Det væsentlige er usynligt for øjnene."Og dette væsentlige er, hvad der virkelig tæller i sidste ende.

MODEL OG TEKST: RANJA WEIS
Yoga lærer Ranja White er i parken med sin datter og bærer et outfit af Mandala Fashion