10 Fragen an Yogalehrerin Yesim Yuva

10 spørgsmål til yogalærer Yesim Yuva

Yoga Lærer Yesim Yuva er tusind Sassa! Den indfødte Krefelderin med tyrkiske rødder bor i dag i London. Professionel er Yesim, som også fungerer som en model, præsentant og skuespillerinde, rundt om i verden derhjemme. I interviewet fortæller hun, hvordan hun master barn og karriere og bruger corona krisen som en mulighed.
Yesim Yuva er en yogalærer, mor, model og moderator. Hun er født i Krefeld og bor for det meste i London, hvor hun i øjeblikket arbejder på sin egen yogaplatform. Hun beskriver sin yogastil som Blanding af vinyasa og hatha yoga. For at oprette forbindelse til det højere selv bygger hver af dets klasser på en hensigt på og kommer igennem Vejrtrækningsteknikker og Meditationsøvelser afrundet. I det følgende interview finder du ud af, hvor Yesim chancer ser i Corona -krisen, og hvilke tip, du ville give yogalærere til rådighed i denne udfordrende tid.
Yogalærer Yesim Yuva

Kære Yesim, du er en yogalærer, skuespillerinde, model, moderator og også mor i et år. Hvordan formår du at kombinere alt dette?

At være mor har ændret sig meget. Jeg må dele min tid meget effektivt. Foran min søn havde jeg allerede et meget stramt program med alle projekter omkring mig. Jeg elsker at have meget at gøre, især når de er projekter, som jeg gør med lidenskab, og det inkluderer yoga -retræter, undervisning og arbejde foran kameraet. Alt passer altid meget godt sammen. Jeg blev booket mere og mere på grund af min yogabaggrund for model, moderation og skuespillerjob. Naturligvis har dette beriget mit arbejde foran kameraet.

Da min søn blev født, tog jeg faktisk en pause i et helt år og tog kun af den nye familie. Det første år var også meget intens og smukt. Dog gik jeg også glip af mit arbejde og mit "gamle liv" meget, og det tog mig, indtil jeg ankom som mor, så taknemmelig accepterede rollen og accepterede i godt humør. Først for nylig har jeg skabt en ny balance mellem Job, Motherly og min private tid for mig selv, inklusive min daglige yogapraksis. Men uden det indre vilje og intentionen om at vokse konstant, Det ville ikke være muligt.

"Yoga hører til min hverdag og er hemmeligheden bag et opfyldende liv for mig."

Yogalærer Yesim Yuva bærer Yogabody fra Mandala

Hvor vigtig er yoga i dit liv?

Yoga hører til min hverdag og er hemmeligheden bag et opfyldende liv for mig.En åndelig livsstil kan dog være udmattende og kræver stor koncentration og udholdenhedinden de gør betydelige fremskridt. Selvrealisering er uden Sadhana, åndelig disciplin, ikke mulig. For mig består yoga ikke kun af sund ernæring, asanas, pranayama og meditation, men inkluderer også Indre yogadisciplin, selvkontrol, tapas og renhed. Og jeg må huske det igen og igen. Morgen Yoga -praksis hjælper mig med at starte dagen med en god intention.

Finder du stadig tid som mor til din yogapraksis?

På en eller anden måde får jeg det igen og igen. Det meste af tiden bliver mere om aftenen, når den lille sover, jeg har mindre tidspres, og de fleste presserende ting på min til -do -liste behandles. I min ønskede præstation står jeg op kl. 17, gør min yoga, læser noget, skriv i min dagbog og mediterer, før det starter med den dynamiske dag. For efter det er alt lige tilbage til ryg. Virkelig tæller hvert minut. Jeg spiser ofte min frokost hurtigt i køkkenet. Det kan heller ikke være det! Så jeg arbejder i øjeblikket på en langsomt teknologiAt få alt vigtigt alligevel. En balance mellem kvalitetstid med familien, et gratis hoved for kreativitet, forretning og min yogapraksis.

Hvilken yogaform underviser du, og hvordan vil du beskrive denne stil?

Det er en Blanding af vinyasa og klassisk hatha. Vejrtrækningsteknikker og guidede meditationer tilhører hver time. Vi starter hver session med en Intention om det meget tæt på det virkelige liv er og bygger derefter på timen. Det er vigtigt for mig, at du også kan nå de mennesker med yoga, som ikke er så lette at se indeni. Ord har en stor magt, og sproget er porten til verden. Derfor ledsager jeg ofte positurerne med sætninger, der fører til det faktum, at du kan lindre de ting, som vi ikke har brug for i livet. Jeg arbejder meget med Hjerte åben. Jeg kan også godt lide at forklare poserne mere præcist for at opnå en reel fysisk tilpasning. Hvert øjeblik bruges på måtten til at etablere en dyb forbindelse til os selv for at blive opmærksomme på, at vi ikke er vores tanker, følelser, vores krop og ikke vores energier, men observatøren af ​​hele begivenhederne fra sædet for bevidstheden. Målet er det At finde tavshed i os og U.S. At oprette forbindelse til det højere selv. Alt, hvad vi leder efter, er allerede i os Og yogapraksis hjælper os med at komme dertil, så vi kan føle os fredelige, frie, glade og perfekte.

Tror du, at yogaphilosofi har indflydelse på din rolle som mor?

Hmm, dette er vanskeligt at sige, fordi du ikke ved nøjagtigt, hvordan du som mor ville være uden viden om yogaphilosofi. At være mor har meget at gøre med instinkter, men din barndom spiller også en stor rolle. Jeg kan kun sige, at efter min yogapraksis føler jeg mig bestemt mere afbalanceret, og det har indflydelse på min daglige opførsel som mor. Kendskabet til yogaphilosofi alene bringer dig ikke meget, det afhænger af regelmæssig praksis.

Du blev født i Krefeld, i dag for det meste bor i London. Corona er også et stort emne der. Hvordan oplever du Corona -krisen som yogalærer, og hvordan opfylder du tilknyttede udfordringer?

Hver krise har også en chance. Det er sindssygt, hvor hurtigt yogakroler er skiftet til digitalt over hele verden. Jeg modsatte mig i årevis, fordi jeg bare elsker ansigt til ansigt -sessioner og har givet en masse tilbagetrækninger indtil videre, så der var simpelthen ingen mulighed for online yogavideoer. Men nu ser jeg Støtte store fordele i online. Det er lige så rart at se, hvordan mennesker fra hele verden deltager, især med live -sessionerne er det en god følelse. Jeg arbejder også i øjeblikket på min egen yogaplatform med videoer efter behov.

Hvilke 5 tip ville du give yogalærere i løbet af denne tid?

  1. Brug den dynamisk udviklende digitalisering for at opnå flere mennesker.
  2. Brug stilheden til at finde dig selv igen.
  3. Brug tiden til at realisere dine ideer.
  4. Stop ikke. Blive ved. Voks.
  5. Bliv sund.

Mange mennesker bruger en stor del af deres levetid på at sidde ved skrivebordet. Gennem hjemmekontor falder det ofte også væk til metrostationen. Hvilke asanas anbefaler du at styrke sundheden?

  • Skulderåbner for en lige holdning i rygsøjlen og styrkelse af ryggen.
  • Træet for bedre koncentration.
  • Skulder står for et beroligende nervesystem.
  • Solhilsen for en aktiv cyklus og en pasform start på dagen.
  • Åndedrætsøvelser og meditation for et klart hoved.

Som yogalærer arbejder du med mennesker, især på et fysisk niveau. Er personligheden af ​​en person reflekteret i sin yogapraksis?

Der er nogle stillinger, der især viser den følelsesmæssige og mentale tilstand. For eksempel, hvis du ikke har fingrene i duen med udstrakte arme, kan det være, at den ikke er i stand til at give slip på en ting og holde fast ved den. Der er nogle, der ikke finder Shavasana afslappende og venter på, at de 10 minutter endelig er forbi. Det kan være vanskeligt for dem at se ind og stole på, at helbredelse finder sted uden at skulle gøre noget for det.

Er der en yoga -mantra, som du kan give os undervejs? Hvad betyder det?

Jeg har hørt og sang den Gayatri -mantra i årevis, jeg ville endda sige næsten hver dag. Jeg lader det også løbe i timevis før min yoga, nogle gange før jeg går i seng. Gayatri -mantraet renser især hjertet. Jeg finder versionen af ​​Mitch og Premal især smuk.

Om Bhur Bhuvaha Svaha

Gjorde Savitur Varenyam

Bhargo Devasya Dhimahi

Dhiyo Yonah Prachodayat

”OM - Vi mediterer om glansen og strålingen af ​​den yndig højeste guddommelige virkelighed, kilden til alt, det fysiske, astrale og årsagssammenhæng. Må den højeste guddommelige er belyse vores sind og hæve vores forskel, så vi kan opleve den absolutte sandhed. ”

 

Yogalærer Yesim Yuva i meditation udgør iført en yogabodi og leggings fra Mandala

 

Mange tak, at du gav os en spændende indsigt i dit liv gennem dine svar. Ønsker dig alt det bedste!