Mandala Boutique: Entdecke unseren Yogaladen in München

Mandala Boutique: Oplev vores Yogaladen i München

Midt i det trendy München Scene District of Glockenbach har Mandala Yoga Store leveret en masse yoga inspiration siden 2014. Om nye bukser, bras eller måtter - her er der alt, hvad Yogaherz kan slå hurtigere.

Hvis Yoga bukser, Yoga Mat eller en ny drikkflaske - The Mandala Yoga Boutique. Midt i Münchens trendy Glockenbach-distrikt, alt hvad der gør Yogaherz slå hurtigere. I Pestalozzista. Beliggende er det kun få skridt fra travle caféer, kølige butikker og naturlige yoga studios.

Siden 2014, yoginis og dem, der ønsker at være, ikke kun de seneste Mandala-samlinger, men også Ekspertråd Omkring den perfekte pasform, den optimale pasform og det passende materiale til alle Asanas.

I Optimal. Føl godt atmosfære Understøtter Mandala-holdet på stedet med professionelle tips og et uddannet øje, når du vælger de perfekte yoga-outfits - hele Storemanager Jeannette. Den langvarige medarbejder har allerede været Begyndelsen af ​​Mandala.Et vigtigt holdmedlem og kender Mandala-samlingen som ingen anden. Den uddannede Yoga lærer. Hvid præcis, hvad der skal lægges særlig vægt på valget af Perfect Yogalook.

 

Åbningstider og kontakt:
Pestalozzistraße 21.
80469 München
Mon-fre 10h-18h, lør 10h-16h
Tlf.: +49 (89) 54 84 3092
E-mail: post@mandala-fashion.com

 

i interview Hvorfor Yoga forklarer, hvorfor yoga gør så meget af dit liv, hvilket især er værdsat for Mandala, og hvorfor har du sat en bevidst livsstil i vuggen.

 

Storemanager Jeannette. 

 

Hvilken betydning har yoga i dit liv og hvad fascinerer dig?

Yoga ... betyder for mig at forstå livet i sig selv og forbinde til alle levende væsener på en medfølende, autentisk og integreret måde. Yogaasana Jeg føler mig som et meget praktisk og ærligt format til at arbejde på sig selv og blive en ærlig, autentisk og medfølende person ... meget enkel!

 

Var du en bevidst livsstil altid vigtig for dig?

Mine forældre er begge meget inspirerende væsener, der har rejst mine søskende og mig fra begyndelsen med historier om meningen med livet, med en masse musik og kunst. De lærte os at forstå de forskellige synspunkter af forskellige mennesker og kulturer. Denne tolerance er også efter min mening udvikler vi gennem en ærlig yoga praksis - ærbødighed, frem for alt, hvad der bor, inkluderet. En vegetarisk kost var altid et spørgsmål selvfølgelig.

 

Storemanager Jeannette - Mandala Store München

 

Hvorfor besluttede du at blive engang yoga lærer?

Yogaasana i en gruppe med folk, der praktiserer, som ærligt fokuserer, er som en synkron dans for mig. Denne passion med andre til at dele blandet med historier og emner, der bevæger en ægte glæde!

 

Hvad vurderer du Mandala?

Mandala, disse er Nathalie for mig og hendes mand Phillip, som virkelig integrerer bæredygtigheden og altid kreativt. Nathalie har arbejdet på modellerne og passer i over 15 år med deres hold. Materialerne er en ren nydelse: Her føler du virkelig den organiske kvalitet. Det er rart at arbejde med Nathalie, fordi de er en meget åben person ved deres rejser (herunder produktionslandene) er vigtige for det ideelle. Det er klart for den bedste samvittighed, at det er fint, hvilket er involveret i produktionen af ​​Mandala.
Så det er en fornøjelse at tilbyde produkter, hvor bæredygtighed ikke kun er et salgsfremmende slogan, og hvis stil og funktionalitet konstant bliver tilpasset købers behov.

 

Hvad gør en perfekt dag for dig?

En perfekt dag er en dag for mig, hvor en udveksling med inspirerende folk finder sted (og solen skinner🌝😉).

 

Hvad er dine yndlingsmomenter i butikken og hverdagen?

Jeg nyder det i butikken, hvis kunderne føler sig lykkelige og tilfredse kvaliteten af ​​varerne og taknemmelige om høringen forlod butikken.

 

Oplev Jeannettes Favorite Products: