MANDALA Yoga Wear mit PETA Approved Vegan Label

MANDALA Yoga slid med PETA Approved Vegan Label

Siden 2019 har vores yogakollektion været helt vegansk og er blevet tildelt PETA Approved Vegan Label.  Dette certifikat sikrer, at produkter, der tildeles det, produceres uden dyrekomponenter. Dette inkluderer ikke kun stofferne i vores yogatøj, men også farver, knapper og sømme blandt andet. Så vi sikrer ikke kun en god følelse, når du bærer, men også når du handler.

Vegansk er bæredygtig

Miljøet inkluderer alle: Natur, mennesker og dyr. For os betyder miljøvenligt også vegansk. En vegansk livsstil beskytter ressourcerne på vores planet og møder alle levende ting med respekt. For os er bæredygtighed derfor hånd i hånd med en vegansk livsstil - og produktionen af ​​vegansk tøj. Derfor er det også 100% af vores veganske samling Og certificeret med PETA godkendte vegansk etiket. Ved hjælp af naturlige materialer fra vedvarende råvarer Vores yogamode er ressourcebesparende og bæredygtige. Og beskytter også mennesker og dyr.

Hvad er PETA?

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation. Det er forpligtet til mange forskellige emner, herunder fabrikslandbrug, dyreforsøg og udryddelse af truede dyrearter. PETA har særlig opmærksomhed på forskellige brancher, der især skader dyr. Desværre inkluderer dette også tøjindustrien. Læder og pels er sandsynligvis de mest kontroversielle materialer, der også er blevet kritiseret af dyrerettighedsorganisationen i årevis.

Mandala x Peta godkendte vegansk

For at lette modeproducenter, der handler dyre -venlige og gør forbrugerne lettere at købe dyre -venligt tøj, har etiketten været tilgængelig i flere år PETA godkendte vegansk. Dette garanterer, at der fremstilles et tøj, dvs. uden dyrekomponenter. Du kan finde mere om dette certifikat og alle certificerede modemærker her.

Certificeringer på Mandala

Som et bæredygtigt og fair modemærke har vi flere certificeringer, som vi er meget stolte af. Med PETA -godkendt vegansk certifikat kan vores kunder være sikre Vegansk yogamode fra Mandala at opnå. Derudover vores GOTSS -certifikatat vi er i produktionen af ​​vores Bio-cotton-stilarter Ikke bare sådan miljøvenligt handle som muligt, men også arbejderne Fair løn og social sikringmodtage. Disse to certificeringer afspejler vores filosofi: hverken mand, miljø eller dyr skal blive skadet af vores yogatøj.

Du kan finde alle certificeringer her.