So findest du deine perfekte Yogahose

Så du kan finde din perfekte yogaose

Valget af yogabukser er nu enormt. Uanset om det er løst eller tæt, beskåret eller lang, høj-talje eller lav-talje: For alle er der den rigtige yogaose. Men hvordan finder du faktisk den rigtige? Vi har samlet de vigtigste kriterier for dig, så du endelig finder dine perfekte yogabukser.

Udvælgelsen Yoga bukser er nu enorm. Om det er løst eller stramt, beskåret eller længe, Høj talje eller Medium Waist.: For alle er der den rigtige yogahose. Men hvordan finder du faktisk den rigtige? Vi har samlet de vigtigste kriterier for dig, så du endelig finder dine perfekte yogabukser.

Hvilket materiale skal jeg vælge mellem yogaose?

Vigtigt i Yoga Sosen er selvfølgelig en behagelig pasform. Yoga bukser af naturlige fibre som økologisk bomuld eller tencel føler særligt blød på huden. Økologisk bomuld imponerer også med fremragende egenskaber: det er åndbart og elastisk - perfekt specielt til Yoga leggings.. Tencel imponerer med sin perfekte fugtstyring samt hurtig tørre og 4-vejs stretch. Især for dynamiske aktiviteter er det fremragende.

Selvfølgelig er der også de syntetiske fiberpolyestere, som er ideel til aktivt slid ved deres egenskaber. Yogahs lavet af polyester er åndbar, elastisk og tørre særligt hurtigt. Betal bedst, når du køber din polyester yogaose, at den blev lavet af genanvendt polyester, fordi det beskytter miljøet.

En absolut nyhed er yoga leggings Bio-polyamid.. Dette stof er ikke lavet af petroleum, men fra ricinusplantens bæredygtige råmateriale. Gennem dets egenskaber er han ideel til yoga og alle andre sportsgrene. Han overbeviser U.A. ved hjælp af hukommelse, hurtig tør, 4-vejs stretch og er temperaturregulerende. Derudover er produktionen særligt vandbesparende og CO2-reducerende. Der er ingen indflydelse på fødevarekæden af ​​mennesker og dyr.

Hvordan finder jeg det rigtige snit med mine yogabukser?

Først og fremmest bør du overveje, om du foretrækker en kort eller lang yogaose. Hvis du kan lide at praktisere yoga udendørs om sommeren, en kort skåret bukser, så z. B. Yoga shorts eller bukser med ¾ eller 7/8 længde et godt valg.

På den anden side fruer du hurtigt eller foretrækker du at dække dine ben, du bør beslutte for lange yogabukser.

Spørgsmålet om alle spørgsmål på yogabukserne: brede bukser Eller smal yoga legging? Dette er selvfølgelig en ren smagssag. Vi anbefaler at sætte i dynamiske bevægelser på yoga leggings, fordi disse tilbyder et stærkere hold og føles som en anden hud. For stille yogaarter og efter yogaklassen er bred yogaose et trendy og afslappet valg. De er bløde, drejer dine ben og kan laminere problemzoner.

Også meget vigtigt er, at bukserne sidder fast - især hos den føderale regering. Sørg derfor for, at den føderale regering er tæt uden at skære. For at forhindre uønskede indsigter anbefaler vi høj-talje yoga leggings. Disse er især i kombination med en Yoga bra. Stilfuldt ud. Hvis du ikke kan lide et højt talje, er mellemstore bukser det rigtige valg for dig. Især med smukke detaljer om den føderale regering, ville det også være en skam at dække den føderale regering fuldstændigt. For brede yogabukser bør manchetterne på buksebenet også være tæt bekymrede, så bukserne ikke kan glide op.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber mine yogabukser?

Yogabukserne strækkes i vid udstrækning af dine bevægelser. Især med yoga leggings er det derfor vigtigt, at de overvejes i enhver position. Vi på Mandala tjekke vores stoffer omhyggeligt på din uigennemsigtige ejendom. Hvis du vil gå sikkert, foretrækker du at købe mørk i stedet for lyse yoga sapes og vælge dit yoga legging et nummer større. Så hun er stadig tæt, men er mindre strakt.

Det er også vigtigt, at du kan bevæge dig helt frit. Dine yogabukser bør ikke begrænse dig eller distrahere gennem ridset sømme. Tester bedst, når du prøver på, hvis du har tilstrækkelig fri bevægelighed og frem for alt, hvis du føler dig omkring.

Ingen behøver at være absolut vigtig for os: bæredygtige stoffer og retfærdig produktion. Vi ønsker at forsøge at forlade et lille fodaftryk som muligt på denne jord. Derfor bruger vi ressourcebevarende materialer, der produceres som økologisk. Fair lønninger og gode arbejdsvilkår i produktionen af ​​vores yogamode er selvfølgelig for os.

Hvis du kan lide dine yoga bukser som beskåret, så forkortet iført eller bare ikke så lange ben, kan du få fat i bukser med 7/8 længde eller en Korte ben leggings. Vælg, så bukserne ikke kaster i grimme folder og forstyrrer ikke overskydende længde under din yoga-praksis. Med små tricks kan benet også være optisk udvidet, for eksempel af leggings med langsgående tonehøjde sømme. Men lange ben er ikke altid en velsignelse på Hoskaufen, når det kommer til at finde den rigtige benlængde. Med vores Lange ben leggings. Især for lange ben, tælles dagene med uønskede oversvømmelsesbukser.

Klar til at finde dine nye yogabukser? En turYoga bukserFinder du mange forskellige former, farver og nedskæringer.