#Stayhome: So praktizierst du Yoga zu Hause

#Stayhome: Så du praktiserer yoga derhjemme

Især i den nuværende situation er Yoga den ideelle sport, fordi du har brug for lidt plads og intet udstyr. Så du kan virkelig øve yoga derhjemme. Vi viser dig hvilke muligheder der skal øve yoga derhjemme, og hvordan yoga hjælper dig hjemme.
Yoga Lærer Sinahs Pold: "Yoga er mit kompas" Du læser #Stayhome: Så du praktiserer yoga derhjemme 4 Minut Blive ved Frygt: hvordan vi håndterer det

Regelmæssig yoga praksis har mange fordele: det styrker immunsystemet og sikrer fysisk og mental velvære og balance. Det holder også dig til at passe og forhindrer skader. Yoga er den ideelle sport i den nuværende situation, fordi du har brug for lidt plads og intet udstyr. Så du kan nemt øve yoga derhjemme. Vi viser dig, hvilke muligheder der er at øve yoga derhjemme, og hvordan yoga hjælper dig hjemme.

Yoga hjemme med yoga videoer

Du kan øve dig hjemme via forskellige yoga portaler og yoga online studios yoga. De mest kendte udbydere omfatter Yogaeasy. og Glo.. Begge udbydere leverer videoer af registrerede medlemmer i et ubegrænset antal. Medlemmerne betaler et lille bidrag til dette månedlige og kan vælge deres videoer til yoga hjemme fra en række yoga fliser, vanskelighedsniveauer, vanskeligheder og lærere.

Hvis du foretrækker at øve yoga gratis, vil du også finde mange højkvalitets yoga videoer på YouTube, f.eks. B. AT. Mady Morrison. eller Yoga med Adrien. Begge tilbyder videoer til yoga derhjemme af forskellige længder. Også her kan du vælge mellem forskellige yoga stilarter. Når du vælger den rigtige yoga video, skal du sørge for, at du kan følge forklaringerne og vide, hvordan asanerne udføres korrekt.

Yoga derhjemme

Yoga hjemme i Livestream

Hvis du normalt praktiserer i Yoga Studio, tilbyder mange i øjeblikket deres yogaklasser online via en live stream. Nogle aktiverer endda at oprette forbindelse til hele yogaklassen. Så du føler dig mindre alene, og yoga-læreren kan rette og give tips om nødvendigt. Vi anbefaler, at alle yogier deltager i sådanne online yoga klasser for at støtte dit yoga studio og yoga-læreren i denne vanskelige tid. Muligheden for at praktisere yoga derhjemme som i yoga shala er så vigtig lige nu og er balsam for krop og sind. Der er styrke og positiv energi.

Også godt -known yoga lærere som Sinah diepold., Ranja Weis.Asta Caplan.Og Petros Haffen Dommere tilbyder sådanne online yoga klasser eller live streams. Især hvis du ikke har mulighed for at øve med dem, bør du helt sikkert bruge denne mulighed og øve yoga hjemme med dine videoer og live streams.

Fordelene ved yoga derhjemme

Ud over de almindeligt kendte positive virkninger har yoga et par flere fordele derhjemme: Du kan helt fokusere på dig selv og holde Drishti (Fixed Point) helt med dig i stedet for at være opmærksom på de andre. Dette muliggør helt ny adgang til krop, ånde og sind. Hvis du praktiserer yoga sammen med yogaklassen derhjemme, kan du udveksle og forbinde med de andre yogier (nogle kan endda være i yogaklassen) og også få feedback fra yoga-læreren direkte om Asanas designs. Hvis du nu praktiserer en masse yoga derhjemme, kan du holde denne vane lettere senere og dermed skabe en intensiv yoga praksis for dig selv, der giver dig styrke og styrker krop og sind.

Stille yoga derhjemme

Du har brug for det for yoga derhjemme

Den store ting om Yoga derhjemme er, at du næppe har brug for noget. En matt eller et ikke-slip tæppe er nok. Dine yoga tøj skal være behagelige og elastiske og om muligt ikke glide. Du behøver ikke meget plads til yoga derhjemme, så du kan øve det i et lille rum. Hvis du stadig søger passende yoga tøj, finder du et stort udvalg i vores online-shop Yoga tops., Yoga Bras. og leggings. Til din yoga praksis hjemme. Som med en normal bh skal du også være opmærksom på en perfekt pasform i valget af din yoga messing, så intet skubber eller skærer. På Mandala finder du Yoga BHS for begge for Mindre kurvstørrelser. såvel som for Større øvre størrelser. Mange af vores messing Syltede padsDu kan tage ud og genindføre efter ønske. Hvis du kan lide at øve uden yderligere bh, vil du også finde mange yoga toppe med os Incorporated Support Bra, For nem støtte og en sikker slidfornemmelse.