Tipps für einen nachhaltigeren Yoga Lebensstil

Tips til en mere bæredygtig Yoga livsstil

Især takket være Greta Thunberg og fredagens til fremtidig bevægelse fokuserer i stigende grad på fokus og mere og mere forsøger at gøre deres liv mere miljøvenlige. Selv små ting gør ofte en forskel. Vi viser dig, hvordan du kan leve på yogaen mere bæredygtig.

Ca. 97% af forskerne er enige om, at der er klimaændringer Og vi mennesker er ansvarlige for det. Frem for alt, takket være Greta Thunberg og fredagene for fremtidig bevægelse, bliver bæredygtighed i stigende grad i fokus og mere og mere prøver deres At gøre mere miljøvenlig. Selv små ting gør ofte en forskel. Vi viser dig, hvordan du kan leve mere bæredygtigt i yoga.

1. Yogatøj

Når du køber dit yogatøj, skal du være særlig Bæredygtig og retfærdig produktion Respekt, tænk meget på. Vores yogatøj er lavet af vedvarende råvarer og genanvendte materialer. Ved dyrkning udleveres pesticider og kunstig gødning med, og vand bruges så økonomisk som muligt. Fordelen ved bæredygtigt yogatøj er ikke kun det produceret på en miljøvenlig måde vil, men også Kvaliteten er især højHvad gør dem mere holdbare og sikrer, at du skal købe mindre. Vi designer trendy stilarter til hvert af vores yoga -valg, som du kan kombinere på forskellige måder og bære det i lang tid.

2. Yogaudstyr

Yogamatten inkluderer selvfølgelig det grundlæggende udstyr til hver yogier. Når du køber, skal du sørge for, at yogamåtte om muligt Fra naturgummi eller et andet naturligt, ikke -slip -materiale er. Ofte er yogamåtter lavet af syntetiske materialer, som olie bruges til. Petroleum er en endelig ressource, som vi skal håndtere så økonomisk som muligt. Så din yogamåtte varer så længe som muligt, skal du Rengør regelmæssigt med en fugtig klud eller en matrenser. Sørg også for, at dine hænder og fødder er så rene som muligt.

Foruden yogamåtte er der andre værktøjer, der er meget populære blandt yogier. Hvis du køber nye yogablokke, skal du også sørge for, at de Fra de mest naturlige materialer som muligt som lavet af kork. Du kan også rengøre blokke regelmæssigt med en fugtig klud. Yogagurt er normalt lavet af bomuld eller polyester. Et yoga bælte Organisk bomuld er den mest bæredygtige løsning. Det kan let vaskes i vaskemaskinen om nødvendigt.

Når du vælger meditationspuden, skal du bestemt sørge for, at Aftagelig reference er sådan, at du kan vaske det. Påfyldningen skal bestå af et naturligt materiale, såsom stavede retter eller boghvede. Et naturligt stof anbefales også, når man dækker, f.eks. B. Organisk bomuld.

3. På vej til yoga

Du kan også yde et bidrag til miljøet på vej til Yoga Shala. I stedet for at købe en flaske vand på vej, kan du have en Genanvendelig drikkeflaske Tilføj, at du allerede fylder med ledningsvand eller en anden drink efter eget valg derhjemme. Vores skat er S’well -flaskerne, der holder kolde i 24 timer og varm i 12 timer. Om vinteren kan du også tage en varm te eller lidt kaffe om morgenen - en rigtig alt -rounder.

Sko lavet af et naturligt materiale Ligesom bomuld eller naturgummi beskytter vores planetens ressourcer. Du bør især undgå lædersko, når du køber skoen, fordi opdræt af kvægene forbruger en masse CO2, og garveren frigiver især store mængder forurenende stoffer, som normalt drænes i vandet ukontrolleret. Du kan endda få dine sko til at vandes -gentagne dig selv ved omhyggeligt at gnide over stoffet med et hvidt lys.

For at komme til yogastudiet som muligt kan du Brug cykel. Der er måske endda en stille skov eller en park, som du kan krydse. Dette tager trængsel og travlhed fra hverdagen og hjælper dig med at slappe af. Hvis du ikke har en cykel eller har en lang rejse, er offentlig transport af det mere økologiske valg. Hvis du ikke kan falde tilbage på dette, kan du prøve at danne en samkørsel.

4. Vaskeri

Efter yoga skal du lægge dit tøj i vaskemaskinen så hurtigt som muligt. Hvis du ikke har eller kun sved lidt, kan du også gøre det Bær mere end én gang. Små pletter kan ofte fjernes lokalt med en fugtig klud, så du ikke behøver at vaske hele tøjet. Jo mindre du bruger din vaskemaskine, jo bedre for miljøet. Vær også opmærksom på Vaskemaskine fyldt helt og undgå blødgøringsmiddel. Det er bedst at bruge en Bio-detergent uden mikroplastik Tilbage, fordi de fleste konventionelle rengøringsmidler indeholder de mindste plastikpartikler, der kommer ind i miljøet, når de vasker. Derudover anbefaler vi dette til syntetisk tøj såsom B. en af ​​vores Trykte leggings Fra genanvendt polyester til at bruge Guppyfriend -vaskeposen.