Über die Bedeutung von Prana

Om betydningen af ​​prana

I denne blog Post Mandala Testimonial Ranja Weis omhandler betydningen af ​​Prana, Life Energy og hvordan vi kommer til livets energi ved hjælp af Pranayama.

I denne blog post mandala testimonial Ranja Weis beskæftiger sig med betydningen af ​​Prana, Life Energy.

Hvis forårssolen ser igen efter en lang vinter, og det bliver varmere, kan vi ofte nemt forvente at tilbringe tid udendørs. Som yogi (ni) s ved vi, at muligheden for at levere kroppen med Prana, nu igen betydeligt højere end i den mørke, kolde vinter.

 

Prana sanskrit

Hvad er prana?

Prana er i yoga traditionen den kosmiske livsenergi, den primære kraft af alle naturlige fænomener, vibrationen, sagen bevæger sig. Swami Vivekananda siger, "alt hvad du ser i universet, alt bevæger sig, arbejder eller er i live, er en manifestation af Prana." Prana er meget vigtigt for os folk. Det leverer krop, sind og sjæl med livsdonende energi, og genopliver og beskytter vores cellestruktur. Selvom vi konstant er omgivet af Prana, og det absolut absolut absorberer det meste af tiden, kan vi øge vores sundhed, vitalitet og Joie de Vivre ved bevidst at fodre Prana.

Det forstærkes i sollys, ren luft med højt oxygenindhold, rent kildevand, havvand og naturlig mad. På visse steder i naturen finder vi en særlig høj densitet af Prana, så vi har lyst til et ophold ved søen, i skoven, i bjergene eller på havet så almindeligt, afslappet og tilfreds.

 

Yin Yoga Lærer Ranja Weis

Pranayama.

Vi kan dog også levere Prana, når vi ikke har nogen måde at solbade eller en tur i naturen. For eksempel ved pranayama øvelser. Prana fra sanskrit betyder "kosmisk urenergy" og yama "kontrol" eller "udvidelse". Derfor betyder udtrykket pranayama ikke "åndedrætsøvelser", så ofte som fejlagtigt hævder, men "kontrol af prana". Vores bevidsthed spiller en afgørende rolle her. Vi kan stimulere og øge gennem kraften i vores tanker i kroppen i kroppen. Mens ubevidst brugte vejrtrækningsteknikker simpelthen forbedre iltforsyningen, kan vi give vejret gennem vores idé en bestemt kvalitet: "Jeg trækker vejret stille." I de fleste tilfælde vil vi føle os stille efter et par vejrtrækninger. Swami Sivananda siger: "Den subtile prana er tæt forbundet med bevidstheden." Meditationsteknikker og visualiseringer (som i Yoga Nidra) er dybest set pranayama øvelser. De tjener ikke kun fysisk sundhed, men hjælper også med at få åndelig klarhed, dybere med deres egen essens i kontakt og øge graden af ​​bevidsthed. Og det er afgørende, når det kommer til at gå på vores egen måde og træffe beslutninger, der er i overensstemmelse med vores sande natur og vores hjerteslag.