Yoga Teacher Ranja Weis: "Yoga hat mir geholfen, gesund zu werden"

Yogalærer Ranja Weis: "Yoga hjalp mig med at være sund"

Årsagerne til at starte med yoga er forskellige i de fleste. For yoga lærer ranja weis vejen til yoga var en reel turnaround.I interviewet afslører München, hvorfor yoga har ændret sit liv, og hvorfor hun ikke længere ønsker at opgive fordelene ved yoga praksis.

Årsagerne til at starte med yoga er forskellige i de fleste. For yogalærer var Ranja Weis vejen til yoga en reel vending.I interviewet afslører München, hvorfor yoga har ændret sit liv, og hvorfor hun ikke længere ønsker at opgive fordelene ved yogapraksis.

Hvordan kom du til yoga?

På en meget ukonventionel og spændende måde: på Amazonas under en shamansk ceremoni. Jeg var der på det tidspunkt, fordi jeg var meget syg, og jeg var skør eller desperat nok til at tro, at det kunne hjælpe mig. Og det hjalp. Og af en eller anden grund gjorde jeg mig ideen om at starte med yoga. Derefter havde jeg min første yogaklasse i Rio de Janeiro. Siden da har det ikke frigivet mig mere. Yoga har hjulpet mig med at blive meget sund, og mit liv har været afgørende i de sidste 15 år og utroligt beriget.

Har en holistisk livsstil i dit liv altid spillet en rolle?


Nej, tværtimod: Jeg er meget uforsigtig med mig ved mine studier. Jeg havde ingen idé om, hvem jeg var, og hvad jeg skulle gøre med mit liv. Jeg fiskede dårligt, næppe flyttet, drikker alkohol, røget. Når jeg vender tilbage i dag til gang, ved jeg, at jeg næsten ikke følte det. Det er ikke underligt, at min krop har strengere engang. Jeg er meget taknemmelig i dag for dette wake-up call. Han bragte mig til min måde og gav mig yoga utroligt smukke øjeblikke og dybe indsigt.

Du er specialiseret i Yin Yoga og Yoga Nidra. Hvad fascinerer dig?


Jeg kan godt lide fred og dybde. Hvis du fører et sofistikeret liv, måske har børn og et erhverv med meget ansvar, disse teknikker giver optimal kompensation for mig. Du kører en effektiv ned og indstiller hele systemet til nul. Ligner en nulstilling med computeren. Stresset forsvinder, du sover dybt og afslappende. Derudover kan du lære at føle. Selv de følelser, der ikke har nogen plads i hverdagen, fx vrede, sorg. Hvis vi vil fortrænge dem og ikke føler, er de ikke væk. Tværtimod er det mere sandsynligt, at du bliver tendensen til at være stærkere og i nogle øjeblikke til at tage kontrol. Så siger vi måske noget, der lider af os. Men hvis vi lærer at forlade disse følelser i kort tid og virkelig føler, mister de deres magt. Dette er en rengøring på et holistisk niveau, ikke kun fysisk. Derefter kan vi slappe af meget dybere og virkelig regenerere.

Yoga er ikke en klassisk sport, men ser på mange niveauer. Hvordan påvirker yoga dit liv positivt hver dag?

Det fysiske aspekt af yoga har vundet ekstremt vigtigt i de senere år, og yoga har meget at give i området: Sundhed, styrke og smidighed. Men du skal også være forsigtig: enhver, der praktiserer intensivt vinyasa, bringer for meget varme ind i systemet og brænder ud i det lange løb. Bortset fra det faktum, at de andre aspekter af yoga næppe kommer til at bære. Yoga har så meget at tilbyde. I Yoga Nitra bruger vi teknikker til at komme i områder med underbevidsthed og der adfærd og aftryk "omprogrammering", som ikke er nyttige. I Yin Yoga kan vi komme i kontakt med vores dybeste ønsker og længsler, finde vores drømme og visioner. Men uanset hvad vi praktiserer, uanset om vi håndterer vores krop eller dykker ned i andre dimensioner, skal vi gøre det med kærlighed. Kærlighed skal være den vigtigste ingrediens i enhver åndelig praksis. Yogapraksis kan opnå alle slags resultater. Til Awakening fører hun kun med kærlighed.

Hvordan ser din daglige yogapraksis ud?

 

Jeg ville ønske jeg havde en! Jeg har en 2-årig datter, jeg er singel og selvstændig. Den tid jeg kunne øve yoga dagligt ligger tilbage over 2 år. En daglig praksis ville hjælpe mig med at håndtere byrderne som manglende søvn osv., Og især bringe mere balance i en udfordrende og ustabil livsfase. Desværre har jeg ofte ikke tiden. Ikke desto mindre kan jeg sige, at præcis disse to år har lært mig i forhold til yoga, fordi jeg blev tvunget, at jeg har lært, hvad jeg har lært ikke kun i det rolige oase af mit værelse, men midt i den strålende markedsplads ( eller legeplads :) til at øve. Og selv uden nogen praksis, tankerne at roe sig ned, være stille og følte sig forbundet.

Du besluttede at lave yoga ikke kun for dig selv, men også arbejde som yoga lærer. Hvad flyttede dig?

Jeg elskede bare det for meget. Det tog for meget plads i mit liv, som om jeg kun kunne betjene det som en hobby. Selvom jeg ikke er en fyr, der kan lide at sidde og tale om andre mennesker. I årevis var min første impuls at stå op og løbe væk. Jeg mener det i mellemtiden, fordi jeg ved, at jeg har noget at give. Og det er det vigtigste. Som yoga lærer, sætter du dig selv i tjenesten af ​​mennesker, der kommer til dig. Hvem vil kun polere sit ego og brug for bifald, er ude af sted. Hvem vil også tjene mange penge. Du skal virkelig elske dette job, ellers virker det ikke.

 

Hvis du lærer at kende nogen, der ikke har nogen ide om yoga, og gerne vil bringe øvelsen tættere på, hvad ville du overbevise ham om det?

Jeg vil invitere ham til mine lektioner. :)

Yogalærer Ranja Weis

 

Kære Ranja, tak for interviewet!