Mandala Fashion og Yogawear kan mere!

AfMandala Yoga.OnlinesShop tilbyder ikke kun komfortableYoga tøj online.på. Vi handler ikke kun om det med os "Yoga tøj" at have. I stedet tilbyder vi kvalitetsprodukter, der understreger den kvindelige æstetik, kendetegnet ved speciel funktionalitet og ledsager en kvinde gennem alle situationer.

Af Mandala Yoga. OnlinesShop tilbyder ikke kun komfortable Yoga tøj online. på. Vi handler ikke kun om det med os "Yoga tøj" at have. I stedet tilbyder vi kvalitetsprodukter, der understreger den kvindelige æstetik, kendetegnet ved speciel funktionalitet og ledsager en kvinde gennem alle situationer. Derudover lægger Mandala Fashion stor vægt på miljøet og fremmer Fair Trade! Vi har sammensat et overblik over interessante informationssider omkring vores produktverden. Føl dig hjerteligt inviteret vores produkter til at lære bedre at kende!

Graviditet:

I din graviditet vil du bare have det bedste for dig selv og dit barn - og det er præcis det, vi vil tilbyde dig! Yoga til gravide kvinder er blevet mere og mere populær i de seneste år, da det er blid for den forventende mor og giver hende en god krop af krop. Mandala Fashion tilbyder til tiden for Graviditetstøjhvem er behagelig at bære sporten. Selv fra hverdagen, skal du ikke givebitere - find for din Graviditet tøjHvem er komfortabel og får dem til at se smukke på samme tid.

Fair Trade:

I de senere år steg følsomheden for fair trade hos kunderne og yderligere. Da Nathalie grundlagde Prieger Mandala mode, var hun chokeret over staterne i markerne og i fabrikkerne. Derfor besluttede hun Fairtrade Fashion.at tilbyde til samme respekt for producenterne, såsom deres produkter og kunder.

Økologi:

Der stadig for et par år sidenBio Fashion."Talte, havde ofte jordfarvet, ridset tøj uden pasform og mode bevidsthed i tankerne. For Nathalie Prieger var imidlertid klart, at i Organisk mode. Det samme potentiale er som i tøj fra konventionelle materialer. Under hensyntagen til den holistiske yoga opstod ideen Yoga tøj bio at fremstille. Resultatet er detaljeret Økologiske tøjder primært overvejede "Organisk mode."Kan beskrives.