Bio Fashion.

Mandala tilbyder chic, feminin økologisk måde til yogaområdet, z. B. Yogahose, yoga tops og meget mere. Lige her i butikken!

Gode ​​nyheder til fashionistas og yoginis: Mandala Shop er online! Hvis bio mode tidligere var tilgængelig i yoga studios, livsstil koncept butikker og eksklusive butikker, kan alle yoga-entusiastiske over hele verden nu nemt bestilles hjemmefra. Under mottoet ", der bærer mode, kan også bære ansvaret" Mandala tilbyderØkologisk mode, som stadig blev produceret under fair arbejdsvilkår,til yogaområdet.

Spektret af økologisk mode er nok af blødgøringYogahose., om Yoga Shirts.I mange blide farver til perfekt siddende Yoga tops.(med inkorporeret støtte bh) eller cuddly Yoga jakker..

Noget meget specielt er det Temple tørklæde. Du vil blive vævet med omkring 20 familier i en landsby nær Varanasi, Indien, på en traditionel håndvæv. Landsbyboerne har en sådan sikker indkomst - og kan sende deres børn til skole. "Hjælp til selvhjælp" er princippet. Projektet gælder også bevidst eksisterende viden og traditioner: så området omkring Varanasi har været kendt i århundreder for sin silkevæv.

Med den økologiske mode af Mandala er de ikke kun meget tiltrukket af deres yoga timer, men har også den gode følelse af at have et aktivt bidrag til et bedre miljø og retfærdige arbejdsvilkår. Tag et kig på den økologiske måde fra Mandala her i butikken lige tættere!