Organisk mode.

I over 10 år har Mandala været konsekvent økologisk måde, som stadig produceres retfærdigt. Lad dig selv blive inspireret af yoga samlingen!

Mandala Yoga. Du læser Organisk mode. 2 Minut Blive ved Økologiske tøj

Økologisk mode af den første time

I over 10 år har designer skabt Nathalie Prieger Yoga tøj med særlig opmærksomhed på en retfærdig og bæredygtig produktion. Dette var en af ​​de første, den økologiske mode ikke kun forplantede, men konsekvent og levede i alle arbejdstrin.

Ideen for Mandala Organic Fashion Collection kom til hende på en tur til Indien. Her havde hun trukket tilbage, da hendes job som chef designer i en stor München mode label var for meget. "Jeg indså, at alting handlede om mig at være om mig. Næppe nogen så bag kulisserne - og hvad z. B. De lave købspriser for personer i de producerende tredjelande og naturen mente. På et tidspunkt var det klart for mig: Jeg kan og ikke længere vil være en del af det. "

Tilbage i Tyskland flyttede Nathalie sin egen lille Organisk mode. Etiketmed yoga tøj op - bestående af Yogahose., Yoga tops.,Yoga Shirts., Yoga jakker. og egnettilbehør. Senere kom wellness-mode til det.
Karakteristisk er en meget feminin, blød stil - og opmærksomheden på detaljer, som viser, for eksempel i den typiske mandala-mærkning: Håndlavet Zen Lucky Claims og Zen Lucky Charms varierer fra model til model.

Mandala-samlingen er derfor i bedste forstand af økologisk mode: symbiosen af ​​chic, bærbar mode - og den gode følelse, er blevet for nysgerrig efter et bedre miljø? Så skal du bare gennemse her i butikken! På trods af at du også vil finde en økologisk måde, at du er begejstret!

 

Fortsæt med at læse