Økologiske tøj

Med økologiske tøj støtter de sociale arbejdsvilkår og økologisk produktion. Oplev det økologiske tøj fra Mandala nu!

Organisk mode. Du læser Økologiske tøj 2 Minut Blive ved Organisk mode.

Økologiske tøj: For en god hudfølelse og en bedre verden

Vidste du, at konventionelt vokset bomuld forbrugt 22,5% af insekticider og 11% af pesticider over hele verden? Hvis du hører dem for første gang, kan du næppe tro på disse tal. Nathalie Prieger, designer af Økologisk tøj af Mandala Fashion, har oplevet med vores egne øjne, hvilket betyder brugen af ​​kemikalierne for folket og sidst, men ikke mindst for miljøet i de producerende tredjelande: "Min mand og jeg anses for at producere vores økologiske mode kollektion i Indien. Vi var chokerede I lyset af staterne i fabrikkerne. Mange arbejdstagere led af brugen af ​​pesticider under flyproblemer og allergier. Vi ønskede ikke at støtte dette system! "

I 2010 grundlagde parret deres eget firma i Kina, som producerer stofferne og tøjet til certificerede standarder - og garanterer også fair lønninger. Det faktum, at alt "med rigtige ting" nærmer sig, og kunden varer virkelig økologiske tøj i hænderne, der fortjener dette navn, - dette kontrollerer den uafhængige kontrolorgan IMO (Institut for Market Ecology) og kontrolforeningen med jævne mellemrum. Derudover er Nathalie og hendes mand også regelmæssigt på stedet. "Et partnerskabsrelateret arbejdsforhold, hvor begge sider arbejder med de samme etiske værdier - det var vigtigt for os."

De økologiske beklædningsgenstande biologisk vedhæftede bomuld har også en behagelig bivirkning: det er særligt blødt og snakkende. Opleve det selv med Yogahose., Yoga Shirts., Yoga tops. eller Yoga jakker. Fra Mandala Fashion!

Fortsæt med at læse