Yogabwear.

Yoga står for mindfulness med selv og miljøet. Vi følger denne ide med vores bæredygtige og fair producerede yoga tøj. Læs mere!

Moderigtigt Yoga tøj med (grøn) samvittighed

Yoga - Mange tænker kun på de fysiske øvelser, Asanas. Bag yoga står en årtusind gammel, indisk undervisning, som også omfatter mentale øvelser og filosofiske aspekter. Et vigtigt princip er: Gå specielt med dig selv og dit miljø. Denne tankegang er Mandala Designer Nathalie Prieger møder en lang india - og har ikke forladt det siden. IYogab tøj af mandala- Uanset om det er på denne side Jakker. eller smuk Yoga tops. henholdsvis. Yoga Shirts. Er denne filosofi kvasi "munched".

Hvilket konkret betyder? Vi er opmærksomme på en retfærdig og bæredygtig måde at arbejde i alle produktionsstrin, som respekterer mennesker og natur. Hele vores yoga tøj består af øko-bomuld, som er certificeret i henhold til Eco-Tex-standarden 100. Også i detaljerne - knapper, garn, trim dele - Vi fra Mandala Fashion Værdi for økologisk produktion. I de udvalgte små virksomheder, der gør for os, skal også en retfærdig vederlag og menneskelige arbejdstid og rammebetingelser også garanteres.

Hvad er stadig vigtigt for os? At yoga tøj komfortabelt og bærbar - i en dobbelt sans! - er. Især vores kursus Yogahose. er meget populære hos alle yoginier. Måske vil du også finde vores tilbehør En smuk "noget", der lige har savnet dig - hvad enten du selv eller en kærlighed yoga-entusiastisk kæreste! Bare gennemse vores butik!

Fortsæt med at læse