Yoga Fashion.

Mandala tilbyder smuk yoga mode - hvad enten bukser, toppe, skjorte eller små tilbehør. Fair produceret og i organisk kvalitet. Læs mere her!

 

Yoga tøj bio Du læser Yoga Fashion. 2 Minut Blive ved Yoga tops.

Yoga Fashion Spoils Body and Soul.

Yoga & Mode - passer det sammen? Er ikke så to helt separate verdener? Den ene: følsom, opmærksom, opmærksom - den anden: overfladisk, hurtigt levet, drevet af trends? Vi mener: Den mindfulness, som du kan betale for din krop og dine sind på yogaen, og bør også afspejles i tøj, fordi:Smuk yoga mode gør kroppen godt- Og sjælen alligevel ... Du kan også hjælpe dig med at tune indad på praksispraksis, som et lille ritual: Jeg bærer nu min yoga mode og bevidst accepterer tid for mig og mine øvelser.

Selvfølgelig: Yoga & Fashion, som produceres "et sted" og "på en eller anden måde", som ikke overvejer at overveje miljøet og mennesker, men stræber kun efter maksimal produktion og fortjenesteoptimering - det passer slet ikke sammen!
Vi på Mandala Fashion Derfor har tilbudt, bærbar og ret produceret yoga mode fra certificeret økologisk bomuld i over 16 år i over 16 år, z. B. Yogahose., Yoga tops. eller Yoga Shirts. eller Jakker.. De er designet og lavet til træningspraksis - så tilbyde tilstrækkelig bevægelsesfrihed og en smigrende, flydende pasform. Men selv i hverdagen kan du altid bære et lille stykke yoga mode med tilbehør, der præsenteres her. Uanset om det er med tasker, tørklæder eller gauntlets: yogi op dit liv!

 

Fortsæt med at læse