privatliv

Vi er meget glade for din interesse for vores firma. Databeskyttelse har særlig høj prioritet for forvaltningen af ​​Mandala, Nathalie Prieger. En brug af Mandala's websteder, Nathalie Prieger er stort set mulig uden nogen indikation af personoplysninger. Hvis en berørt person ønsker at bruge særlige tjenester i vores virksomhed via vores hjemmeside, kan der dog kræves en behandling af personoplysninger. Hvis behandlingen af ​​personoplysninger er påkrævet, og der ikke er noget retsgrundlag for en sådan behandling, involverer vi generelt et samtykke fra den pågældende.

Behandlingen af ​​personoplysninger, f.eks. Navnet, adressen, e-mail-adressen eller telefonnummeret til en berørt person, er altid i overensstemmelse med databeskyttelsesgrundlaget og i overensstemmelse med den landespecifikke privatlivspolitik, der gælder for Mandala, Nathalie Prieger. Med denne privatlivspolitik ønsker vores virksomhed at informere offentligheden om naturen, omfanget og formålet med de personlige data, der anvendes og behandles af os. Desuden er berørte personer belyses ved hjælp af denne privatlivspolitik for de rettigheder, de har ret til.

Mandala, Nathalie Prieger har implementeret mange tekniske og organisatoriske foranstaltninger til forarbejdning for at sikre, at sømløs mulig beskyttelse af de personlige data behandlet via denne hjemmeside. Ikke desto mindre kan internetbaserede dataoverførsler generelt have sikkerhedsforskelle, så en absolut beskyttelse ikke kan garanteres. Af denne grund er alle berørt person fri til at overføre personlige data på alternative måder, for eksempel via telefon.

Din godkendelsesstatus

1. Definitioner.

Privatlivspolitikken i Mandala, Nathalie Prieger er baseret på den terminologi, der anvendes af det europæiske direktiv og regulator i vedtagelsen af ​​databeskyttelsesgrundlaget (DS-GMO). Vores privatlivspolitik bør let læses og forståelig for offentligheden såvel som for vores kunder og forretningspartnere. For at sikre dette vil vi gerne forklare de vilkår, der anvendes på forhånd.

Vi bruger blandt andet følgende vilkår i denne privatlivspolitik:

  • a) Personlige data

    Personlige data er alle oplysninger vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person (i det følgende benævnt "berørt person"). En fysisk person anses for at være identificerbar, direkte eller indirekte, især ved hjælp af tildeling til en identifikator som et navn, til et passantal, placeringsdata, en onlineidentifikator eller en eller flere specielle funktioner, udtryk for fysisk, Fysiologisk, genetisk, psykologisk, økonomisk, kulturel eller social identitet af denne fysiske person kan identificeres.

  • b) berørt person

    Den berørte person er enhver identificeret eller identificerbar fysisk person, hvis personlige data behandles af den ansvarlige for behandlingen.

  • c) Behandling

    Behandling er hver procedure udført med eller uden hjælp fra automatiserede procedurer eller en række opgaver i forbindelse med personoplysninger som indsamling, fangst, organisation, organisation, opbevaring, tilpasning eller ændring, læsning, forespørgsler, brug, udlevering ved transmission ved transmission , distribution eller anden form for implementering, justering eller sammenkobling, begrænsning, sletning eller destruktion.

  • d) Begrænsning af forarbejdning

    Begrænsning Behandlingen er markeringen af ​​lagrede personoplysninger med det formål at begrænse dens fremtidige behandling.

  • e) profilering.

    Profilering er enhver form for automatiseret behandling af personoplysninger, hvilket er, at disse personoplysninger bruges til at evaluere visse personlige aspekter, der vedrører en fysisk person, især for aspekter af arbejdspræstationer, økonomisk situation, sundhed, personlige præferencer, interesser, pålidelighed , adfærd, opholdssted eller ændring af placeringen af ​​denne naturlige person til at analysere eller forudsige.

  • f) pseudonymisering

    Pseudonymisering er behandlingen af ​​personoplysninger på en måde, som personoplysningerne ikke længere kan tildeles en bestemt person til en bestemt person uden at involvere yderligere oplysninger, forudsat at disse supplerende oplysninger opbevares separat og underlagt tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer at de personlige data ikke tildeles en identificeret eller identificerbar fysisk person.

  • g) ansvarlig eller ansvarlig for forarbejdning

    Ansvarlig eller ansvarlig for forarbejdning er den fysiske eller juridiske enhed, myndighed, facilitet eller andet organ, som beslutter alene eller sammen med andre om formålene og midler til behandling af personoplysninger. Hvis formålet og midlerne til denne behandling er specificeret i EU-lovgivningen eller lovgivningen i medlemsstaterne, den ansvarlige eller kan ydes til de specifikke kriterier for hans navngivning i henhold til EU-lovgivningen eller medlemsstaternes lovgivning.

  • H) balsam

    Conditioner er en fysisk eller juridisk person, autoritet, facilitet eller andet organ, der behandler personlige data på vegne af den ansvarlige person.

  • i) Modtager.

    Modtager er en naturlig eller juridisk enhed, autoritet, facilitet eller andet organ, der beskriver personlige data, uanset om det er en tredjepart eller ej. De myndigheder, der blev modtaget inden for rammerne af en vis undersøgelsesaftale i henhold til EU-lovgivningen eller medlemsstaternes lovgivning, kan dog ikke finde anvendelse som modtagere.

  • j) tredje

    For det tredje er en naturlig eller juridisk enhed, myndighed, facilitet eller andet organ undtagen den pågældende, den ansvarlige person, entreprenøren og de personer, der er godkendt under den ansvarlige eller entreprenørs umiddelbare ansvar, for at behandle personoplysningerne.

  • k) samtykke

    Samtykke er hver frivillig af den pågældende person frivilligt for det særlige tilfælde på en noteret måde og entydigt givet vil i form af en forklaring eller andre entydige bekræftende foranstaltninger for at forstå den pågældende, som de er enige om behandlingen af ​​personoplysninger om dem, er .

2. Navn og adresse på den ansvarlige for behandling

Ansvarlig i henhold til databeskyttelsesgrundlaget for databeskyttelse, andre databeskyttelseslove i Den Europæiske Unions medlemsstater og andre bestemmelser med privatlivets fred er:

Mandala, Nathalie Prieger

Bahnhofstr. 17 / FourSite.

82327 Tutzing.

Tyskland.

Tel.: + 49 81 58 906 29 44

E-mail: shop@mandala-fashion.com

Hjemmeside: www.mandala-fashion.com.

3. Cookies.

Websites of Mandala, Nathalie Prieger bruger cookies. Cookies er tekstfiler, der er gemt og gemt via en internetbrowser på et computersystem.

Talrige hjemmesider og servere bruger cookies. Mange cookies indeholder et såkaldt cookie-id. Et cookie-id er en unik identifikator af cookies. Den består af en streng, hvorved websteder og servere kan tildeles den konkrete internetbrowser, hvor cookien blev gemt. Dette gør det muligt for de besøgte websteder og servere at skelne den enkelte browser af den pågældende person fra andre internetbrowsere, der indeholder andre cookies. En bestemt internetbrowser kan genkendes og identificeres via det unikke cookie-id.

Gennem brug af cookies kan Mandala, Nathalie Prieger give brugere af denne hjemmeside mere brugervenlige tjenester, der ikke ville være muligt uden cookie-indstillingen.

Ved hjælp af en cookie kan informationen og tilbuddet optimeres på vores hjemmeside i brugerens betydning. Cookies giver os mulighed for at genkende brugerne af vores hjemmeside som allerede nævnt. Formålet med denne anerkendelse er at gøre det lettere for brugerne at bruge vores hjemmeside. Brugeren af ​​et websted, der bruger cookies, skal f.eks. Ikke indtaste sine adgangsdata på hvert besøg på hjemmesiden, fordi dette vedtages af hjemmesiden og den cookie, der er gemt på brugerens computersystem. Et andet eksempel er cookien af ​​en indkøbskurv i online-butikken. Online-butikken husker de artikler, som en kunde, der ligger i den virtuelle indkøbskurv, har en cookie.

Den berørte person kan forhindre indstilling af cookies på vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende indstilling af den anvendte internetbrowser og dermed konflikt med indstillingen af ​​cookies permanent. Desuden kan allerede indstillede cookies slettes til enhver tid via en internetbrowser eller andre softwareprogrammer. Dette er muligt i alle almindelige internetbrowsere. Hvis den berørte person deaktiverer indstillingen af ​​cookies i den anvendte internetbrowser, kan det ikke være fuldt anvendelige alle funktioner på vores hjemmeside.

4. Optagelse af generelle data og oplysninger

Webstedet for Mandala, Nathalie Prieger registrerer en række generelle data og oplysninger med hver indtastning af hjemmesiden via en berørt person eller et automatiseret system. Disse generelle data og oplysninger gemmes i serverfilerne på serveren. (1) browsertyper og versioner (2) kan anvendes, (2) operativsystemet, der anvendes af tilbehørssystemet, (3) hjemmesiden, hvorfra et adgangssystem passerer til vores hjemmeside (såkaldte henvisninger), (4) Emnerne, som over et adgangssystem til vores hjemmeside styres, (5) dato og klokkeslæt for adgangen til hjemmesiden (6) en internetprotokoladresse (IP-adresse), (7) Internetudbyderen af Adgangssystemet og (8) andre lignende data og oplysninger, der tjener i tilfælde af angreb på vores informationsteknologisystemer.

Når man bruger disse generelle data og oplysninger, drager Mandala, Nathalie Prieger ikke konklusioner om den pågældende person. Disse oplysninger er snarere nødvendigt for at levere (1) indholdet på vores hjemmeside korrekt, (2) optimere indholdet på vores hjemmeside såvel som reklame for dem, (3) for at sikre permanent funktionalitet i vores informationsteknologisystemer og teknologien af vores hjemmeside og (4) for at give retshåndhævende myndigheder i tilfælde af et cyberangreb de oplysninger, der er nødvendige for retshåndhævelse. Disse data og oplysninger, der rejses anonymt, vil derfor blive evalueret af Mandala, Nathalie Prieger på den ene side statistisk og også med det formål at øge databeskyttelse og datasikkerhed i vores virksomhed for i sidste ende at sikre et optimalt beskyttelsesniveau for personoplysningerne behandlet af os. De anonyme data for serverlogfilerne gemmes separat fra alle personlige data, der er angivet af en berørt person.

5. Registrering på vores hjemmeside

Den pågældende har mulighed for at registrere på hjemmesiden for den ansvarlige for behandling med angivelse af personoplysninger. Hvilke personlige data overføres til den ansvarlige for behandlingsresultater fra den respektive indgangsmaske, der anvendes til registreringsdatabasen. De personlige data, der er opført af den pågældende person, foretages udelukkende til intern brug, hvor og opbevares og opbevares til behandling og til eget formål. Den ansvarlige for forarbejdning kan forårsage overgang på en eller flere applikationsprocessorer, som f.eks. En pakkeudbyder, som også bruger personoplysningerne udelukkende til intern brug, hvilket kan henføres til den ansvarlige for behandlingen.

Ved at registrere på webstedet for den person, der er ansvarlig for behandling, gemmes IP-adressen, datoen og tidspunktet for registreringen af ​​internetudbyderen (ISP) for den pågældende person. Opbevaring af disse data er lavet på baggrund af, at kun misbrug af vores tjenester kan forhindres, og gøre det muligt for disse data at oplyse de begåede forbrydelser. I den henseende er oplagringen af ​​disse data påkrævet for at beskytte den ansvarlige for behandlingen. En overførsel af disse data til tredjeparter udføres ikke i princippet, medmindre der er en juridisk forpligtelse til at videregive, eller fordelingen af ​​retshåndhævelse tjener.

Registreringen af ​​den pågældende person under en frivillig indikation af personoplysninger tjener til behandling af forarbejdning for at tilbyde det berørte person indhold eller -tjenester, som kun kan tilbydes af sagen, kun registrerede brugere. Registrerede personer er gratis at ændre de personlige data, der er angivet ved registrering til enhver tid eller helt slettet fra databasen over den ansvarlige for behandling.

Den person, der er ansvarlig for behandlingen af ​​enhver berørt person på ethvert tidspunkt på anmodning oplysninger om hvilke personoplysninger der opbevares om den pågældende. Desuden er de personlige data, der er ansvarlige for forarbejdning eller sletter eller sletter den person, der er ansvarlig for den pågældende person, for så vidt angår ingen juridiske oplagringsforpligtelser. Hele medarbejderne i den person, der er ansvarlig for forarbejdning, er til rådighed for den pågældende i denne sammenhæng som kontaktpersoner.

6. Tegning af vores nyhedsbrev

På Mandala's hjemmeside, Nathalie Prieger får brugeren mulighed for at abonnere på nyhedsbrevet i vores virksomhed. Hvilke personoplysninger overføres, når du bestiller nyhedsbrevet til den ansvarlige for behandling, resultater fra indgangsmasken, der bruges til dette formål.

Mandala, Nathalie Prieger informerer sine kunder og forretningspartnere med jævne mellemrum ved hjælp af et nyhedsbrev gennem tilbud om virksomheden. Vores virksomheds nyhedsbrev kan kun modtages af den berørte person, hvis (1) den pågældende har en gyldig e-mail-adresse og (2) Den pågældende er registreret for nyhedsbrevforsendelsen. Den e-mail-adresse, der er indarbejdet af en berørt person for første gang for nyhedsbrevforsendelsen, sendes af juridiske grunde, en bekræftelses-email i dobbelt-opt-in-proceduren. Denne bekræftelses-e-mail bruges til at kontrollere, om ejeren af ​​den e-mail-adresse, der er godkendt som en berørt person, godkendte modtagelsen af ​​nyhedsbrevet.

Ved registrering af nyhedsbrevet gemmer vi også den IP-adresse, der er tildelt af internetudbyderen (ISP) af det computersystem, der anvendes af den pågældende person på tidspunktet for ansøgningen samt dato og klokkeslæt for ansøgningen. Samlingen af ​​disse data er forpligtet til at kunne forstå det (mulige) misbrug af en e-mail-adresse på en berørt person på et senere tidspunkt og tjener derfor den retlige beskyttelse af den ansvarlige for behandlingen.

De personlige data indsamlet i forbindelse med registrering for nyhedsbrevet bruges udelukkende til at sende vores nyhedsbrev. Desuden kan abonnenter af nyhedsbrevet informeres via e-mail, forudsat at dette er nødvendigt for driften af ​​nyhedsbrevstjenesten eller en relevant registrering, hvilket kan være tilfældet i tilfælde af ændringer i nyhedsbrevets tilbud eller i ændringen af tekniske forhold. Der er ingen offentliggørelse af de personlige data, der indsamles under nyhedsbrevet til tredjepart. Tegningen på vores nyhedsbrev kan opsiges af den pågældende person til enhver tid. Samtykke til opbevaring af personoplysninger, som den pågældende har givet os for nyhedsbrevforsendelsen, kan til enhver tid tilbagekaldes. Med henblik på tilbagekaldelse af samtykke er der et tilsvarende link i hvert nyhedsbrev. Desuden er det muligt at tilmelde sig til enhver tid direkte på webstedet for nyhedsbrevforsendelsen, der er ansvarlig for behandlingen eller at kommunikere dette til den person, der er ansvarlig for behandlingen på andre måder.

7. NYHEDSBREV TRACKING.

Med nyhedsbreve af Mandala, Nathalie Prieger indeholder såkaldte tæller pixels. En tællerpixel er en miniature grafik indlejret i sådanne e-mails sendt i HTML-format for at aktivere logfiloptagelse og logfilanalyse. Dette tillader en statistisk evaluering af succes eller fiasko i online marketingkampagner. På baggrund af den indlejrede tællingspixel kan Mandala, Nathalie Prieger genkende, om og når en e-mail er åbnet af en berørt person, og som blev kaldt af den pågældende person i e-mailen.

Sådanne personoplysninger, der indsamles i nyhedsbreve, der er indeholdt i nyhedsbreve, skal opbevares og evalueres af den ansvarlige for behandlingen og for at optimere nyhedsbrevforsendelsen og bedre tilpasse indholdet af fremtidige nyhedsbrev til den pågældende persons interesser. Disse personlige data vil ikke blive videregivet til tredjepart. De berørte personer har til enhver tid ret til at tilbagekalde den relevante godkendelsesangivelse udstedt via dobbelt-opt-in-proceduren. Efter en tilbagekaldelse slettes disse personlige data fra den ansvarlige for behandlingen. En annullering fra nyhedsbrevens modtagelse angiver Mandala, Nathalie Prieger automatisk som tilbagekaldelse.

8. Kontakt muligheden via hjemmesiden

Webstedet for Mandala, Nathalie Prieger indeholder oplysninger på grund af lovbestemmelser, som muliggør hurtig elektronisk kontakt til vores virksomhed og direkte kommunikation med os, hvilket også indeholder en generel adresse på den såkaldte elektroniske post (e-mail-adresse). Hvis en berørt person modtager kontakt med den person, der er ansvarlig for behandlingen via e-mail eller via en kontaktformular, gemmes de personlige oplysninger, der er sendt af den pågældende person, automatisk. Et sådant frivilligt grundlag fra en berørt person til de personlige data, der overføres til forarbejdning, opbevares med henblik på forarbejdning eller kontakte den pågældende. Der er ingen distribution af disse personlige data til tredjepart.

9. Kommentar Funktion i bloggen på hjemmesiden

Mandala, Nathalie Prieger tilbyder brugere på en blog, som er på hjemmesiden for den ansvarlige for behandling, muligheden for at forlade individuelle kommentarer til individuelle blogindlæg. En blog er en portalkørsel på en hjemmeside, normalt offentligt synlig portal, hvor en eller flere personer, der hedder bloggere eller web bloggere, kan skrive genstande eller tanker i såkaldte blogindlæg. Blogindlægene kan normalt kommenteres på tredjepart.

Efterlader en berørt person en kommentar i bloggen, der udgives på denne hjemmeside, ud over de kommentarer, der er tilbage af den pågældende person, oplyses oplysninger på tidspunktet for kommentaren, og opbevares og offentliggøres af brugernavnet (pseudonym) valgt af den pågældende person . Desuden er den IP-adresse, der er tildelt af internetudbyderen (ISP) af den pågældende person, logget ind. Denne opbevaring af IP-adressen er af sikkerhedsmæssige årsager, og i tilfælde af at den person, der berører en given kommentar, overtræder tredjemands rettigheder eller ulovlige indholdssteder. Opbevaring af disse personoplysninger udføres derfor i sine egne interesser for den ansvarlige for behandlingen, således at den muligvis kan eksplodere i tilfælde af overtrædelse. Der er ingen fordeling af disse indsamlede personoplysninger til tredjeparter, forudsat at en sådan overførsel ikke er nødvendig ved lov eller juridisk forsvar for den ansvarlige for forarbejdning tjener.

10. Tegning af kommentarer i bloggen på hjemmesiden

De kommentarer, der blev fremstillet i Mandala's blog, Nathalie Prieger, kan i princippet abonneres af tredjeparter. Især er der en mulighed for, at en kommentator abonnerer på kommentarerne nedenfor til et bestemt blogindlæg.

Hvis en berørt person beslutter sig for at abonnere på kommentarer, sender controlleren en automatisk bekræftelses-email til dobbelt-opt-in-proceduren for at se, om indehaveren af ​​den angivne e-mail-adresse til denne indstilling besluttede. Muligheden for at abonnere kommentarer kan afsluttes til enhver tid.

11. Brug af live chat-funktion

Denne hjemmeside bruger Tidio, en chatplatform, der forbinder brugere med Mandala kundesupport. Vi indsamler personlige oplysninger som f.eks. E-mail-adresse eller navn kun med brugerens tilladelse. Meddelelserne og udvekslede data gemmes i Tidio Chat Applique. Yderligere information findes i dette privatliv.

Mandala bruger ikke nogen af ​​disse meddelelser eller data til andre formål end at løse brugerens bekymringer eller henvendelser. Dine personlige data behandles og overføres i henhold til Databeskyttelsesforordningen (DSGVO).

12. Rutinemæssig sletning og blokering af personoplysninger

Den person, der er ansvarlig for behandling af processer og opbevarer personlige oplysninger fra den pågældende person, kun for den periode, der er nødvendige for at nå opbevaringsformålet, eller hvis dette skyldes den europæiske politik og regulator eller anden lovgiver i love eller bestemmelser, som er ansvarlige for forarbejdning underliggende, blev leveret.

Hvis oplagringsformålet fjernes eller driver en opbevaringsperiode, der er foreskrevet i det europæiske direktiv og regulator eller en anden kompetent lovgiver, er personoplysningerne rutinemæssigt og i overensstemmelse med de lovbestemte bestemmelser blokeres eller slettes.

13. Den berørte persons rettigheder

  • a) Ret til at bekræfte

    Hver berørt person har den ret, der ydes af det europæiske direktiv og regulerende myndighed til at anmode om bekræftelse fra den ansvarlige for behandlingen af, om den behandles til relevante personoplysninger. Hvis en berørt person ønsker at bruge denne bekræftelse ret til bekræftelse, kan den til enhver tid kontaktes til en medarbejder hos den person, der er ansvarlig for behandlingen.

  • b) Ret til information

    Enhver person, der er berørt af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, der ydes af det europæiske direktiv og regulator, og at modtage gratis oplysninger om de personoplysninger, der er gemt til behandling for behandlingen af ​​det personale, der er ansvarlig for behandlingen og en kopi af disse oplysninger. Desuden har det europæiske direktiv og den pågældende persons tilsynsmyndighed meddelt følgende oplysninger om følgende oplysninger:

    • Behandlingsformålene
    • Kategorier af personlige data, der behandles
    • De modtagere eller kategorier af modtagere, hvortil personoplysningerne er blevet afsløret eller endnu ikke offentliggjort, især for modtagere i tredjelande eller i internationale organisationer
    • Hvis det er muligt, er den planlagte varighed, for hvilken personoplysningerne opbevares eller, hvis det ikke er muligt, kriterierne for definitionen af ​​denne varighed
    • Eksistensen af ​​retten til korrektion eller sletning af personoplysninger vedrørende dig eller for at begrænse behandlingen af ​​den ansvarlige eller en modstands ret til at denne behandling
    • Eksistensen af ​​en klage til en tilsynsmyndighed
    • Hvis personoplysningerne ikke indsamles fra den pågældende person: Alle oplysninger, der er tilgængelige om oprindelsen af ​​dataene
    • Eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning, herunder profilering i overensstemmelse med artikel 22, stk. 1, og 4 DS-GMO'er og - i det mindste i disse tilfælde - meningsfuld information om den involverede logik samt omfanget og de ønskede virkninger af en sådan behandling for den pågældende

    Desuden er den pågældende person en information ret til at se, om personoplysninger er blevet sendt til et tredjeland eller en international organisation. Hvis dette er tilfældet, er den pågældende ret til at indhente oplysninger om de relevante garantier i forbindelse med transmissionen.

    Hvis en berørt person ønsker at bruge denne ret til information, kan den til enhver tid kontaktes til en medarbejder hos den person, der er ansvarlig for behandlingen.

  • c) Ret til korrektion

    Enhver person, der er berørt af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, der ydes af det europæiske direktiv og regulator, for at kræve øjeblikkelig korrektion af forkerte personoplysninger. Desuden er den pågældende ret til at kræve, under hensyntagen til forarbejdningens formål, afslutningen af ​​ufuldstændige personoplysninger - selv ved hjælp af en supplerende forklaring.

    Hvis en berørt person ønsker at bruge denne ret til korrektion, kan den til enhver tid tildeles en medarbejder hos den person, der er ansvarlig for behandlingen til enhver tid.

  • d) Ret til sletning (ret til at blive glemt)

    Enhver person, der er berørt af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, der ydes af det europæiske direktiv og regulator og efterspørges fra den ansvarlige for de personoplysninger, der straks slettes, hvis en af ​​følgende grunde godkender, og hvad forarbejdningen ikke er påkrævet :

    • Personlige data blev indsamlet eller på anden måde behandlet til sådanne formål, for hvilke de ikke længere er nødvendige.
    • Den pågældende vedrører deres samtykke til, at forarbejdningen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra a) DS-GMO eller artikel 9, stk. 2, litra a) DS-GMO'er, og mangler et andet retsgrundlag for forarbejdning.
    • Den pågældende tilføjer i overensstemmelse med artikel 21, stk. 1, DS-GMO'er mod forarbejdning, og der er ingen prioriterede berettigede grunde til forarbejdning, eller den pågældende skal klage over artikel 21, stk. 2, DS-GMO'er mod behandlingen.
    • Personlige data blev ulovligt forarbejdet.
    • Sletning af personoplysninger er forpligtet til at opfylde en juridisk forpligtelse i henhold til EU-lovgivningen eller lovgivningen i de medlemsstater, hvorunder den ansvarlige person er underlagt.
    • Personlige data blev indsamlet i forhold til udbydes tjenesteydelser af informationssamfundet i henhold til artikel 8, stk. 1, DS-GMO'er.

    Hvis en af ​​de ovenfor nævnte grunde og en berørt person gerne vil medføre sletning af personoplysninger, der er oplagret på Mandala, Nathalie Prieger, som måske opstår til enhver tid til en medarbejder hos den person, der er ansvarlig for behandlingen. Medarbejderen i Mandala, Nathalie Prieger vil arrangere, at slukningsbehovet vil have opfyldt straks.

    Hvis personoplysninger blev offentliggjort af Mandala, Nathalie Prieger og er vores virksomhed som ansvarlig for at slette personlige data for at slette personoplysningerne i overensstemmelse med artikel 17, stk. 1, DS-GMO, skal Mandala, Nathalie Prieger tage højde for de tilgængelige Teknologi og implementering koster passende foranstaltninger, også en teknisk måde til at informere anden databehandling, som behandler de offentliggjorte personoplysninger, som den pågældende fra disse andre, der er ansvarlige for databehandling, sletning af alle links til disse personlige data eller kopier eller krævede replikationer af Disse personlige data, så vidt behandlingen ikke er påkrævet. Medarbejderen i Mandala, Nathalie Prieger vil medføre den nødvendige i individuelle tilfælde.

  • e) ret til begrænsning af forarbejdning

    Enhver person, der berøres af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, der ydes af det europæiske direktiv og regulator, for at kræve begrænsning af forarbejdning fra den ansvarlige person, hvis en af ​​følgende betingelser er givet:

    • Nøjagtigheden af ​​personoplysninger nægtes af den pågældende person i en varighed, der gør det muligt at kontrollere rigtigheden af ​​personoplysninger.
    • Behandlingen er ulovlig, den pågældende afviser sletning af personoplysninger og kræver i stedet begrænsningen af ​​brugen af ​​personoplysninger.
    • Den ansvarlige person kræver ikke længere de personoplysninger med henblik på forarbejdning, men den pågældende kræver, at de hævder, udøver eller forsvar af lovkrav.
    • Den pågældende har indgivet en modsigelse mod forarbejdning ACC. Artikel 21, stk. 1, DS-GMO, og det er endnu ikke klart, om den berettigede grunde til den ansvarlige person opvejer de pågældende persons.

    Hvis en af ​​ovennævnte betingelser er givet, og en berørt person ønsker at kræve begrænsning af personoplysninger, der er gemt på Mandala, Nathalie Prieger, kan den muligvis kontakte en medarbejder hos den person, der er ansvarlig for forarbejdning til enhver tid. Medarbejderen i Mandala, Nathalie Prieger vil indlede begrænsningen af ​​behandlingen.

  • f) Ret til dataoverførbarhed

    Enhver person, der er berørt af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, der ydes af det europæiske direktiv og regulator, som giver dig personoplysninger vedrørende en ansvarlig person af den pågældende person i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format. Det har også ret til at overføre disse data til en anden ansvarlig person uden handicap, der leveres af de personoplysninger, der leveres af personoplysningerne, forudsat at behandlingen på samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, litra a) DS-GMO eller artikel 9, stk. ) (a), 2 (a) DS-GMO eller på en kontrakt i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b), af DS-GMO'er og forarbejdning udføres ved hjælp af automatiserede procedurer, forudsat at behandlingen ikke er nødvendig for udførelsen af ​​en opgave, der er i offentlig interesse eller i udøvelsen af ​​den offentlige vold, som blev overført til den ansvarlige person.

    Desuden har den pågældende ret til at indhente dataoverførsel i overensstemmelse med artikel 20, stk. 1, DS-GMO'er under udøvelsen af ​​deres ret til dataoverførsel i overensstemmelse med artikel 20, stk. 1, DS-GMO'er, at personoplysningerne vil være Sendes direkte fra en ansvarlig person til en anden ansvarlig person, så vidt det er teknisk muligt, og hvis dette ikke påvirker andre personers rettigheder og friheder.

    For at hævde retten til dataoverførbarhed kan den pågældende person kontakte en medarbejder hos Mandala, Nathalie Prieger til enhver tid.

  • g) ret i modsigelse

    Enhver person, der er berørt af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, der ydes af det europæiske direktiv og regulator, af grunde, der skyldes dens særlige situation, til enhver tid mod behandling af personoplysninger, som på grund af art. 6 stk. 1 bogstav e eller F DS-GVO er lavet til at appellere. Dette gælder også for en profilering, der er bistået af disse bestemmelser.

    Mandala, Nathalie Prieger behandler ikke længere personoplysningerne i tilfælde af modsigelse, medmindre vi kan bevise overbevisende relevante grunde til forarbejdning, som overvejer de berørte persons interesser, rettigheder og friheder eller forarbejdning. af juridiske krav.

    Når Mandala, Nathalie Prieger behandlede personoplysninger til at drive direkte reklame, har den pågældende ret til til enhver tid i modstrid med behandlingen af ​​personoplysninger med henblik på en sådan reklame. Dette gælder også for profilering, så vidt dette er forbundet med sådan direkte reklame. Hvis den pågældende er i modstrid med personen modsat Mandala, Nathalie Priegers behandling til direkte mailformål, vil Mandala, Nathalie Prieger ikke længere behandle personoplysningerne til disse formål.

    Desuden har den pågældende ret af grunde, der skyldes deres særlige situation, mod behandling af personoplysninger vedrørende personoplysninger, som hos Mandala, Nathalie Prieger for videnskabelige eller historiske forskningsformål eller statistiske formål i henhold til art. 89 (1) DS-GMO'er foretages til appel, medmindre en sådan behandling er forpligtet til at opfylde en opgave af almen interesse.

    For at udøve retten til modsigelse kan den pågældende kontakte hver medarbejder i Mandala, Nathalie Prieger eller en anden medarbejder. Den pågældende er også fri, i forbindelse med anvendelsen af ​​tjenestegrene i informationssamfundet, uanset direktiv 2002/58 / EF, at udøve sin ret til indsigelse ved hjælp af automatiserede procedurer, hvor tekniske specifikationer anvendes.

  • h) automatiserede beslutninger i individuelle tilfælde, herunder profilering

    Enhver person, der er ramt af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, der ydes af det europæiske direktiv og regulator, ikke underkastes udelukkende på automatiseret forarbejdning - herunder profileringsbaseret afgørelse, som udfoldes til retsvirkning eller på samme måde, hvis Beslutningen (1) er ikke nødvendig for indgåelse eller opfyldelse af en kontrakt mellem den pågældende person og den ansvarlige person, eller (2) er tilladt på grund af EU-lovgivningen eller de medlemsstater, der er underlagt den ansvarlige og denne lovgivning er hensigtsmæssigt at bevare de rettigheder og friheder og de berettigede interesser fra den pågældende eller (3) med det eksplicitte samtykke fra den pågældende person finder sted.

    Hvis afgørelsen (1) er påkrævet for indgåelse eller opfyldelse af en kontrakt mellem den pågældende person og den ansvarlige eller den pågældende eller (2), finder den sted med den udtrykkelige samtykke fra den pågældende person, Mandala, Nathalie Prieger træffer passende foranstaltninger også rettigheder og friheder for at opretholde den pågældende persons legitime interesser, som i det mindste indeholder retten til at opnå en persons intervention, præsentere deres egen stilling og bestride beslutningen.

    Hvis den pågældende ønsker at hævde rettigheder med hensyn til automatiserede beslutninger, kan den til enhver tid kontaktes til en medarbejder hos den ansvarlige for behandlingen.

  • i) ret til tilbagekaldelse af et databeskyttelses samtykke

    Enhver person, der er berørt af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, der ydes af Det Europæiske Direktiv og Regulator Authority til at tilbagekalde samtykke til behandling af personoplysninger.

    Hvis den pågældende ønsker at hævde deres ret til tilbagekaldelse af et samtykke, kan den til enhver tid kontaktes til en medarbejder hos den ansvarlige for behandlingen.

14. Databeskyttelse til ansøgninger og ansøgningsproces

Den person, der er ansvarlig for forarbejdning, rejser og behandler de personlige data for ansøgere med det formål at behandle ansøgningsprocessen. Behandlingen kan også laves elektronisk. Dette er især tilfældet, hvis en ansøger indsendte passende ansøgningsdokumenter på den elektroniske måde, f.eks. Ved e-mail eller via en webformular på hjemmesiden, som ansvarlig for behandlingen. Hvis den person, der er ansvarlig for behandlingen af ​​en kontraherende kontrakt med en ansøger, skal de overførte data med henblik på behandling af ansættelsesforholdet opbevares i overensstemmelse med de lovbestemte bestemmelser. Hvis ingen ansættelseskontrakt med ansøgeren er indgået af ansøgeren, slettes ansøgningsdokumenterne automatisk to måneder efter meddelelsen af ​​afbestillingsbeslutningen, medmindre andre legitime interesser for den ansvarlige for forarbejdning. Diverse interesse i denne forstand er for eksempel en procedure i en metode i henhold til den generelle ligebehandlingslov (AGG).

15. Fortrolighedspolitik til brug og brug af Facebook

Den ansvarlige for behandlingen har integreret på denne hjemmeside komponenter i virksomheden Facebook. Facebook er et socialt netværk.

Et socialt netværk er et internet-opereret socialt mødested, et online-fællesskab, der giver brugerne mulighed for at kommunikere med hinanden og interagere i virtuelt rum. Et socialt netværk kan fungere som en platform for udveksling af meninger og erfaringer eller gør det muligt for internettet at levere personlige eller virksomhedsoplysninger. Facebook tillader brugere af det sociale netværk, herunder oprettelse af private profiler, uploaden af ​​fotos og netværk om venneforespørgsler.

Operatørfirma fra Facebook er Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Amerikas Forenede Stater. Ansvarlig for behandling af personoplysninger Hvis en berørt person bor uden for USA eller Canada, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Irland.

Med hvert opkald af et af de enkelte sider på denne hjemmeside, der drives af den ansvarlige for behandling og på hvilken en Facebook-komponent (Facebook-plugin) er blevet integreret, er internetbrowseren på informationsteknologisystemet for den pågældende person Automatisk gennem den respektive Facebook-komponent forårsager en repræsentation af den tilsvarende Facebook-komponent fra Facebook til at downloade. Et overblik over alle Facebook-plug-ins kan hentes på https://developers.facebook.com/docs/plugins/?locale=en_en. I forbindelse med denne tekniske procedure har Facebook opmærksom på, hvilken konkret underside af vores hjemmeside der er besøgt af den pågældende.

Hvis den berørte person er logget ind på Facebook på samme tid, anerkender Facebook med hvert opkald til vores hjemmeside gennem den berørte person og i hele varigheden af ​​det respektive ophold på vores hjemmeside, som besøger den berørte persons konkrete underside af vores hjemmeside. Disse oplysninger indsamles af Facebook-komponenten og tildeles den respektive Facebook-konto for den pågældende person via Facebook. Hvis den berørte person driver en af ​​Facebook-knapperne, der er integreret på vores hjemmeside, f.eks. "Like" -knappen, eller giver den berørte person en kommentar, tildeler Facebook disse oplysninger til den pågældende persons personlige Facebook-brugerkonto og gemmer disse personoplysninger .

Facebook modtager altid oplysninger om Facebook-komponenten, som den pågældende har besøgt vores hjemmeside, hvis den pågældende er logget ind på tidspunktet for at ringe til vores hjemmeside på Facebook; Dette vil finde sted, uanset om den berørte person klikker på Facebook-komponenten eller ej. Hvis en sådan transmission af disse oplysninger på Facebook ikke er ønsket af den berørte person, kan dette forhindre, at transmissionen gør et kig på vores hjemmeside fra din Facebook-konto, før du ringer til vores hjemmeside.

Data-direktivet udgivet af Facebook, som er tilgængeligt på https://de-de.facebook.com/about/privacy/, giver information om indsamling, behandling og brug af personlige data via Facebook. Desuden vil der blive forklaret, hvilke indstillingsmuligheder Facebook tilbyder beskyttelse af privatlivets fred for den pågældende. Derudover er forskellige applikationer tilgængelige, hvilket gør det muligt at undertrykke en dataoverførsel på Facebook. Sådanne applikationer kan anvendes af den pågældende til at undertrykke en dataoverførsel på Facebook.

16. Fortrolighedspolitik til brug og brug af Google AdSense

Den ansvarlige for behandling har integreret på denne hjemmeside Google AdSense. Google AdSense er en onlinetjeneste, som tillader en formidling af reklame på tredje sider. Google AdSense er baseret på en algoritme, der vælger de annoncer, der vises på tredjepansannoncer til indholdet af den respektive tredje side. Google AdSense tillader en rente-relateret målretning af internetbrugeren, som implementeres ved at generere individuelle brugerprofiler.

Operatørfirma Google Adsense-komponenten er Alphabet Inc., 1600 Amfiteater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Formålet med Google AdSense-komponenten er integrationen af ​​reklamer på vores hjemmeside. Google AdSense bruger en cookie på den pågældende persons informationsteknologisystem. Hvad er cookies er allerede blevet forklaret ovenfor. Med indstillingen af ​​cookien tillader Alphabet Inc. en analyse af brugen af ​​vores hjemmeside. Hvert opkald af et af de enkelte sider på denne hjemmeside, som drives af den ansvarlige for behandling, og som en Google AdSense-komponent er blevet integreret, bliver internetbrowseren automatisk forårsaget af den respektive Google AdSense-komponent på informationsteknologisystemet for person berørt til at overføre data med henblik på onlineannoncering og fakturering af provisioner til Alphabet Inc. Som en del af denne tekniske procedure er Alphabet Inc. opmærksom på personoplysninger, som f.eks. Den pågældende persons IP-adresse, som blandt andet tjener Alphabet Inc., blandt andet for at forstå de besøgende og klikke på Kommissionens oprindelse.

Den berørte person kan forhindre indstilling af cookies via vores hjemmeside som allerede vist ovenfor, når som helst ved hjælp af en tilsvarende indstilling af den anvendte internetbrowser og dermed konfronteres med indstillingen af ​​cookies permanent. En sådan ansættelse af den anvendte internetbrowser ville også forhindre Alphabet Inc. fra at indstille en cookie på den pågældende persons informationsteknologisystem. Derudover kan en cookie allerede indstillet af Alphabet Inc. slettes til enhver tid via internetbrowseren eller andre softwareprogrammer.

Google AdSense bruger også såkaldte tællingspixel. En tæller pixel er en miniature grafik indlejret på websteder for at aktivere logfiloptagelse og logfilanalyse, hvorved en statistisk evaluering kan udføres. Baseret på den indlejrede tællingspixel kan Alphabet Inc. opdage, om og når en hjemmeside er åbnet af en berørt person, og som er blevet klikket på venstre for den pågældende person. Blandt andet tjener tæller pixels til at evaluere den besøgende flow af en hjemmeside.

Google AdSens personlige data og information, som også indeholder IP-adressen og er nødvendig for optagelse og fakturering af de viste annoncer, overført til Alphabet Inc. til USA. Disse personlige data opbevares og behandles i USA. Alfabetet Inc. tillader tredjeparter til tredjeparter over den tekniske procedure.

Google AdSense er forklaret mere detaljeret under dette link https://www.google.de/intl/en/adsense/start/.

17. Fortrolighedspolitik til brug og brug af Google Analytics (med anonymiseringsfunktion)

Den ansvarlige for behandling har integreret komponenten Google Analytics (med anonymiseringsfunktion) på denne hjemmeside. Google Analytics er en webanalyseservice. Webanalyse er undersøgelsen, indsamling og evaluering af data om opførsel af hjemmesider fra websteder. En webanalyseservice fanger bl.a. data om, hvilken hjemmeside en berørt person er kommet til en hjemmeside (såkaldte henvisninger) på hvilke undersider på hjemmesiden, der er tilgængelige eller hvor mange gange, og for hvilken opholdstid er blevet overvejet. En webanalyse bruges overvejende til at optimere en hjemmeside og costbenefitanalysen af ​​internetannoncering.

Operatørfirma Google Analytics-komponenten er Google Inc., 1600 Amfiteater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Den ansvarlige for behandlingen til webanalysen via Google Analytics tilføjelsen "_gat._anonymizeizep". Ved hjælp af denne tilføjelse forkortes IP-adressen til internetforbindelsen af ​​den berørte person af Google, og anonymiseres ved adgang til vores hjemmesider fra en medlemsstat i Den Europæiske Union eller fra en anden kontraherende stat for aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Formålet med Google Analytics-komponenten er analysen af ​​de besøgende streams på vores hjemmeside. Google bruger de data, der er opnået og oplysninger, blandt andet for at evaluere brugen af ​​vores hjemmeside for at montere for amerikanske online-rapporter, som viser aktiviteterne på vores hjemmesider og at levere flere tjenester relateret til brugen af ​​vores hjemmeside.

Google Analytics sætter en cookie på den pågældende persons informationsteknologisystem. Hvad er cookies er allerede blevet forklaret ovenfor. Med indstillingen af ​​cookien vil Google muliggøre en analyse af brugen af ​​vores hjemmeside. Ved hvert opkald af et af de enkelte sider på denne hjemmeside, der drives af den ansvarlige for behandling, og som en Google Analytics-komponent er blevet integreret, bliver internetbrowseren automatisk forårsaget af den respektive Google Analytics-komponent på informationsteknologisystemet af Den berørte person til at overføre data med henblik på online analyse til Google. Som en del af denne tekniske procedure modtager Google viden om personoplysninger, som f.eks. Den pågældende persons IP-adresse, som blandt andet tjener til at forstå de besøgende og klikke på Google og klikker og giver Kommissionens bosættelser i fare.

Med cookies, personlige oplysninger, for eksempel adgangstiden, er placeringen, hvorfra adgang analyseret og hyppigheden af ​​besøg på vores hjemmeside opbevares af den pågældende. Hver gang du besøger vores hjemmesider, vil disse personlige data, herunder IP-adressen til den internetadgang, der anvendes af den pågældende, blive overført til Google i Amerikas Forenede Stater. Denne personlige data gemmes af Google i USA. Google fortsætter med at tilvejebringe disse personer i forbindelse med den tekniske procedure til tredjeparter.

Den berørte person kan forhindre indstilling af cookies via vores hjemmeside som allerede vist ovenfor, når som helst ved hjælp af en tilsvarende indstilling af den anvendte internetbrowser og dermed konfronteres med indstillingen af ​​cookies permanent. En sådan indstilling af den anvendte internetbrowser vil også forhindre Google i at indstille en cookie på den pågældende persons informationsteknologisystem. Derudover kan en cookie allerede indstillet af Google Analytics slettes til enhver tid via internetbrowseren eller andre softwareprogrammer.

Desuden er den pågældende mulighed for at afspejle de data, der genereres af Google Analytics, til en brug af denne hjemmeside og behandlingen af ​​disse data fra Google og for at forhindre sådanne. For at gøre dette skal den berørte person downloade og installere en browser-add-on under linket https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Denne browser add-on aktier Google Analytics via JavaScript, at ingen data og oplysninger om at besøge hjemmesider kan sendes til Google Analytics. Installationen af ​​browserens add-on anses af Google som en modsigelse. Hvis informationsteknologisystemet i den pågældende er slettet, formateret eller geninstalleret på et senere tidspunkt, skal den pågældende geninstallation af browser-add-ons for at deaktivere Google Analytics. Hvis browserens add-on afinstalleres eller deaktiveres af den pågældende person eller en anden person, der kan henføres til deres kraftområde, er der mulighed for at geninstallere eller genaktivere browserens tilføjelse.

Yderligere information og gældende databeskyttelsesbestemmelser fra Google findes på https://www.google.de/intl/en/policies/privacy/ og på http://www.google.com/analytics/terms/en. html. Google Analytics vil blive forklaret mere detaljeret under dette link https://www.google.com/intl/en_en/analytics/.

18. Fortrolighedspolitik til brug og brug af Google Remarketinging

Den ansvarlige for behandlingen har integrerede tjenester fra Google Remarketing på denne hjemmeside. Google Remarketing er en funktion af Google AdWords, der gør det muligt for et firma at vise annoncering i sådanne internetbrugere, der tidligere har stoppet på selskabets hjemmeside. Integrationen af ​​Google Remarketing gør det muligt for en virksomhed at oprette brugerrelateret reklame og dermed vise internetrelevante annoncer.

Operatørfirma Google Remarketing Services er Google Inc., 1600 Amfiteater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Formålet med Google Remarketing er indsættelsen af ​​renter-relevant reklame. Google Remarketing giver os mulighed for at vise annoncer om Googles netværk eller at vise på andre hjemmesider, der er skræddersyet til internetbrugernes individuelle behov og interesser.

Google Remarketing sætter en cookie på den pågældende persons informationsteknologisystem. Hvad er cookies er allerede blevet forklaret ovenfor. Med indstillingen af ​​cookies vil Google gøre det muligt for opsving fra den besøgende på vores hjemmeside, når det kommer til at ringe til internetsider, som også er medlem af Googles netværk. Hver gang en hjemmeside bliver opfordret, på hvilken Google Remarketing Service er blevet integreret, identificeres internetbrowseren på den berørte person automatisk på Google. Som en del af denne tekniske procedure modtager Google viden om personoplysninger, som f.eks. Brugerens IP-adresse eller surfingadfærd, som Google bruger blandt andet til indsættelse af rentelastet reklame.

Ved hjælp af cookies gemmes personlige oplysninger, for eksempel de websteder, der er besøgt af den pågældende person, gemmes. Hver gang du besøger vores hjemmesider, vil personlige data, herunder IP-adressen til den internetadgang, der anvendes af den pågældende, blive overført til Google i USA. Denne personlige data gemmes af Google i USA. Google fortsætter med at tilvejebringe disse personer i forbindelse med den tekniske procedure til tredjeparter.

Den berørte person kan forhindre indstilling af cookies via vores hjemmeside som allerede vist ovenfor, når som helst ved hjælp af en tilsvarende indstilling af den anvendte internetbrowser og dermed konfronteres med indstillingen af ​​cookies permanent. En sådan indstilling af den anvendte internetbrowser vil også forhindre Google i at indstille en cookie på den pågældende persons informationsteknologisystem. Derudover kan en cookie allerede indstillet af Google Analytics slettes til enhver tid via internetbrowseren eller andre softwareprogrammer.

Desuden er den pågældende person mulighed for at modsætte sig den rentelaterede reklame fra Google. Til dette skal den berørte person ringe til linket www.google.de/settings/ads fra en af ​​de internetbrowsere, der bruges af dem og foretag de ønskede indstillinger der.

Yderligere information og de gældende databeskyttelsesregler fra Google kan hentes på https://www.google.de/intl/en/policies/privacy/.

19. Fortrolighedspolitik til brug og brug af Google Adwords

Den ansvarlige for behandling har integreret på denne hjemmeside Google AdWords. Google AdWords er en internetannonceringstjeneste, der gør det muligt for annoncører at skifte både i søgemaskinens resultater fra Google og Googles netværk. Google AdWords gør det muligt for en annoncør at angive bestemte søgeord, kun ved hjælp af et display i Google-søgemaskinens resultater, når brugeren med søgemaskinen henter et søgeordsreliveret søgeresultat. I Googo-netværket fordeles annoncerne ved hjælp af en automatisk algoritme og i overensstemmelse med de tidligere definerede søgeord på emne-relevante websites.

Operatørfirmaet i Google AdWords-tjenester er Google Inc., 1600 Amfiteater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Formålet med Google AdWords er anvendelsen af ​​vores hjemmeside gennem indsættelse af rentereleverig reklame på internetsiderne i tredjepartsselskaber og i søgemaskinens resultater af søgemaskinen Google og en visning af udenlandsk reklame på vores hjemmeside.

Hvis en berørt person passerer gennem en Google-annonce på vores hjemmeside, gemmes en såkaldt konverteringskage på den pågældende persons informationsteknologisystem. Hvad er cookies er allerede blevet forklaret ovenfor. En konverteringskage mister sin gyldighed efter tredive dage og tjener ikke til at identificere den pågældende. På konverteringskagen, hvis cookien ikke er udløbet, læres det, at visse delsider, såsom indkøbskurven fra et online-butikssystem, blev kaldt på vores hjemmeside. Gennem konverteringskagen kan både vi forstå såvel som Google, uanset om en berørt person, der passerer gennem en AdWords-skærm til vores hjemmeside, genererede salg, så en shoppingfodbold har afsluttet eller brudt af.

De data og oplysninger, der indsamles ved hjælp af konverteringskagterne, bruges af Google til at oprette besøgsstatistik for vores hjemmeside. Disse besøgsstatistikker bruges af os for at bestemme det samlede antal brugere, der er blevet overført af AdWords-annoncer, dvs. for at bestemme succesen eller fejlen i den respektive AdWords-skærm og for at optimere vores AdWords-annoncer for fremtiden. Hverken vores virksomhed eller andre annoncører af Google AdWords modtager oplysninger fra Google, hvormed den pågældende person kunne identificeres.

Ved hjælp af konverteringskagterne gemmes personlige oplysninger, for eksempel de websites, der er besøgt af den pågældende. Hver gang du besøger vores hjemmesider, vil personlige data, herunder IP-adressen til den internetadgang, der anvendes af den pågældende, blive overført til Google i USA. Denne personlige data gemmes af Google i USA. Google fortsætter med at tilvejebringe disse personer i forbindelse med den tekniske procedure til tredjeparter.

Den berørte person kan forhindre indstilling af cookies via vores hjemmeside som allerede vist ovenfor, når som helst ved hjælp af en tilsvarende indstilling af den anvendte internetbrowser og dermed konfronteres med indstillingen af ​​cookies permanent. En sådan indstilling af den anvendte internetbrowser vil også forhindre Google i at indstille en konverteringskage på den pågældende persons informationsteknologisystem. Derudover kan en cookie allerede indstillet af Google AdWords slettes til enhver tid via internetbrowseren eller andre softwareprogrammer.

Desuden er den pågældende person mulighed for at modsætte sig den rentelaterede reklame fra Google. Til dette skal den berørte person ringe til linket www.google.de/settings/ads fra en af ​​de internetbrowsere, der bruges af dem og foretag de ønskede indstillinger der.

Yderligere information og de gældende databeskyttelsesregler fra Google kan hentes på https://www.google.de/intl/en/policies/privacy/.

20. Fortrolighedspolitik til brug og brug af Instagram

Den ansvarlige for behandling har integrerede komponenter i Instagram-tjenesten på denne hjemmeside. Instagram er en tjeneste, der skal kvalificere som en audiovisuel platform og gør det muligt for brugerne at dele billeder og videoer, samt en retransparation af sådanne data i andre sociale netværk.

Operatørfirma Tjenesterne i Instagram er Instagram LLC, 1 Hacker Way, Bygning 14 Første sal, Menlo Park, CA, USA.

Ved hvert opkald af et af de enkelte sider på denne hjemmeside, der drives af den ansvarlige for behandling, og på hvilken en Instagram-komponent (Instra-knappen) er blevet integreret, er internetbrowseren på den pågældende persons informationsteknologiske system automatisk gennem den respektive Instagram-komponent, der matchede for at downloade en repræsentation af den tilsvarende komponent af Instagram. I forbindelse med denne tekniske procedure modtager Instagram viden om, hvilken konkret underside af vores hjemmeside er besøgt af den pågældende.

Hvis den pågældende er logget ind på Instagram på samme tid, anerkender Instagram med hvert opkald til vores hjemmeside gennem den pågældende person og gennem hele det pågældende ophold på vores hjemmeside, hvilket konkrete underside besøger den pågældende. Disse oplysninger indsamles af Instagram-komponenten og tildeles af Instagram til den pågældende persons respektive instagramkonto. Hvis den berørte person driver en af ​​Instagram-knapperne, der er integreret på vores hjemmeside, er de overførte data og oplysninger tildelt den pågældende persons personlige instagrambrugerkonto og opbevares og behandles af Instagram.

Instagram modtager altid oplysninger om Instagram-komponenten, som den pågældende har besøgt vores hjemmeside, hvis den berørte person er logget ind på tidspunktet for at ringe til vores hjemmeside på Instagram; Dette vil finde sted, uanset om den berørte person klikker på Instagram-komponenten eller ej. Hvis en sådan overførsel af disse oplysninger til Instagram ikke er ønsket af den pågældende, kan dette forhindre, at transmissionen bliver logget ud fra din Instagram-konto, før du ringer til vores hjemmeside.

Yderligere information og den eksisterende privatlivspolitik fra Instagram kan hentes på https://help.instagram.com/155833707900388 og https://www.instagram.com/about/legal/privacy/.

21. Beskyttelse af personlige oplysninger til brug og brug af YouTube

Den ansvarlige for behandling har integrerede komponenter fra YouTube på denne hjemmeside. YouTube er en internet video portal, der gør det muligt for videoudgivere at indstille den gratis udstationering af videoklip og andre brugere, der også giver gratis overvejelse, evaluering og kommenterer dem. YouTube tillader offentliggørelse af alle typer videoer, hvorfor begge komplette film- og tv-udsendelser, men også musikvideoer, trailere eller brugere selv er tilgængelige via internetportalen.

Operatørfirma fra YouTube er YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. YouTube, LLC er et datterselskab af Google Inc., 1600 Amfiteater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Ved hvert opkald af et af de enkelte sider på denne hjemmeside, som drives af den ansvarlige for behandling og på hvilken en YouTube-komponent (YouTube-video) er blevet integreret, bliver internetbrowseren automatisk den respektive YouTube-komponent på informationsteknologisystemet af den berørte person matchede for at downloade en repræsentation af den tilsvarende YouTube-komponent fra YouTube. Yderligere information om YouTube kan hentes på https://www.youtube.com/yt/about/en/. Som en del af denne tekniske procedure vil YouTube og Google være opmærksom på, hvilken konkret underside af vores hjemmeside der er besøgt af den pågældende.

Hvis den berørte person er logget ind på YouTube på samme tid, anerkender YouTube at kalde en bund, der indeholder en YouTube-video, hvilken konkret bunden af ​​vores hjemmeside besøger den berørte person. Disse oplysninger indsamles af YouTube og Google og tildeles den pågældende persons respektive YouTube-konto.

YouTube og Google Få oplysninger om YouTube-komponenten Oplysninger, som den pågældende har besøgt vores hjemmeside, hvis den berørte person er logget ind på YouTube på tidspunktet for at ringe til vores hjemmeside på samme tid; Dette vil finde sted, uanset om den berørte person klikker en YouTube-video eller ej. Hvis en sådan overførsel af disse oplysninger til YouTube og Google fra den pågældende person ikke er beregnet, kan dette forhindre, at transmissionen kigger på vores hjemmeside fra din YouTube-konto, før du ringer til vores hjemmeside.

Privatlivspolitikken udgivet af YouTube, som er tilgængelige på https://www.google.de/intl/en/policies/privacy/, giver oplysninger om indsamling, behandling og brug af personoplysninger af YouTube og Google.

22. Betalingsmetode: Fortrolighedspolitik for PayPal som betalingsmetode

Den ansvarlige for forarbejdning har integrerede komponenter fra PayPal på denne hjemmeside. PayPal er en online betalingstjenesteudbyder. Betalinger håndteres via såkaldte PayPal-konti, der repræsenterer virtuelle private eller forretningskonti. Derudover har PayPal mulighed for indpakning af virtuelle betalinger via kreditkort, hvis en bruger ikke opretholder en PayPal-konto. En PayPal-konto styres via en e-mail-adresse, hvorfor der ikke er noget klassisk kontonummer. PayPal gør det muligt at udløse online betalinger til tredjepart eller betale betalinger. PayPal tager også over trustee funktioner og tilbyder køberbeskyttelsestjenester.

Det europæiske operatørforening for PayPal er Paypal (Europa) S.à.r.l. & Cie. S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxembourg.

Hvis den berørte person vælger som betalingsmulighed "PayPal" under bestillingsprocessen i vores online butik, vil data fra den berørte person blive sendt til PayPal. Med udvælgelsen af ​​denne betalingsopsætning er den berørte person enig i overførslen af ​​personoplysninger, der kræves til betalingsbehandling.

De personlige data, der sendes til PayPal, er normalt fornavn, efternavn, adresse, e-mail-adresse, IP-adresse, telefonnummer, mobiltelefonnummer eller andre data, der er nødvendige for betalingsbehandling. For at afvikle købskontrakten er det nødvendigt, sådanne personoplysninger, som er relateret til den respektive ordre.

Overførslen af ​​dataene er rettet mod betaling og forebyggelse af svig. PayPal-personoplysningerne, der er ansvarlige for behandlingen, vil især blive fremsendt, hvis der er en berettiget interesse i transmissionen. De personlige data, der udveksles mellem PayPal og de personlige data, der udveksles til forarbejdning, overføres af PayPal til økonomiske nyheder. Denne transmission er rettet mod identitets- og kreditkontrollen.

PayPal overgår i givet fald personlige oplysninger til tilknyttede virksomheder og tjenesteydere eller underleverandører, så vidt dette er nødvendigt for at opfylde kontraktforpligtelserne, eller dataene skal behandles på vegne af.

Den pågældende har mulighed for at tilbagekalde samtykke til at håndtere personlige data til enhver tid i forhold til Paypal. En tilbagekaldelse påvirker ikke personoplysninger, som skal behandles, anvendes eller overføres til (kontraktlig) betalingsbehandling.

Den gældende privatlivspolitik for PayPal kan fås på https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy4full.

23. Betalingsmetode: Fortrolighedspolitik for Sofortüberweisung som betalingsmetode

Den ansvarlige for forarbejdning har integrerede komponenter fra Sofortüberweisung på denne hjemmeside. Sofortüberweisung er en betalingstjeneste, der muliggør kontantløs betaling af produkter og tjenester på internettet. Sofortüberweisung udgør en teknisk procedure, hvorigennem online-distributøren straks modtager en betalingsbekræftelse. For eksempel er en forhandler aktiveret til at levere tjenester eller downloads umiddelbart efter bestilling til kunden.

Operatørfirmaet Sofortüberweisung er den instant GmbH, Fubergstraße 1, 82131 Gauting, Tyskland.

Hvis den berørte person vælger under bestillingsprocessen i vores online shop som betalingsoption "SOFORTÜBERWEISUNG", vil automatiseringsdata fra den pågældende person blive overført til SOFORTÜBERWEISUNG. Med et udvalg af denne betalingsopsætning er den berørte person enig i en overførsel af personoplysninger, der kræves til betalingsbehandling.

Ved køb af køb via Sofortüberweisung sender køberen stiften og solbrunet til øjeblikkelig GmbH. Sofortüberweisung udfører derefter en overførsel til online-forhandleren efter at have kontrolleret kontosaldoen og hentning af yderligere data for at kontrollere kontoafdækningen. Gennemførelsen af ​​den finansielle transaktion vil derefter blive meddelt til online-forhandleren automatisk.

De personlige data, der udveksles med SOFORTÜBERWESUNGS, er fornavn, efternavn, adresse, e-mail-adresse, IP-adresse, telefonnummer, mobiltelefonnummer eller andre data, der er nødvendige for betalingsbehandling. Overførslen af ​​dataene er rettet mod betaling og forebyggelse af svig. Den ansvarlige for behandlingen vil give øjeblikkelig overførsel af andre personoplysninger, selvom der er en berettiget interesse i transmissionen. De personlige data, der udveksles mellem Sofortüberweisung og de personlige data til behandling, overføres af SOFORTÜBERWEISUNG under visse omstændigheder til økonomiske informationsfonde. Denne transmission er rettet mod identitets- og kreditkontrollen.

Sofortüberweisung sender i givet fald personlige oplysninger til tilknyttede virksomheder og tjenesteydere eller underleverandører, så vidt dette er nødvendigt for at opfylde de kontraktlige forpligtelser, eller dataene skal behandles på vegne af de kontraktlige forpligtelser.

Den pågældende har mulighed for at tilbagekalde samtykke til at håndtere personlige data til enhver tid i forhold til SOFORTÜBERWEISUNG. En tilbagekaldelse påvirker ikke personoplysninger, som skal behandles, anvendes eller overføres til (kontraktlig) betalingsbehandling.

Den gældende privatlivspolitik for SOFORTÜBERWEISUNG kan hentes på https://www.sofort.com/gere-de/datenschlschlaueung-sofort-gmbh/.

24. Retsgrundlag for forarbejdning

Art. 6 Jeg lit. En DS-GMO tjener vores virksomhed som retsgrundlag for behandling af operationer, hvor vi får samtykke til et bestemt formål med behandlingen. Hvis behandlingen af ​​personoplysninger til opfyldelse af en traktat, hvis part er den pågældende, som krævet, for eksempel i forarbejdningsoperationer, hvilket er nødvendigt for en levering af varer eller tilvejebringelse af andre resultater eller overvejelse, behandlingen er baseret på kunst. 6 Jeg tændte. B DS-GMO. Det samme gælder for sådanne forarbejdningsoperationer, der skal udføre forudgående kontraktforanstaltninger, som i tilfælde af anmodninger om vores produkter eller tjenester. Vores firma er underlagt en juridisk forpligtelse, hvormed en behandling af personoplysninger er påkrævet, som f.eks. For opfyldelse af skatteafgifter, er behandlingen baseret på art. 6 Jeg tændte. C DS-GMO. I sjældne tilfælde kan behandlingen af ​​personoplysninger være forpligtet til at beskytte vitale interesser for den pågældende eller anden fysisk person. Dette ville være tilfældet, for eksempel, hvis en besøgende ville blive såret i vores operationer, og så skulle hans navn, alder, sygesikring eller andre vitale oplysninger blive videregivet til en læge, et hospital eller andre tredjeparter. Derefter vil behandlingen være baseret på kunst. 6 Jeg tændte. D DS-GMO'er. I sidste ende kunne behandlingsoperationer baseres på kunst. 6 Jeg tændte. F DS-GMO'er. På dette retsgrundlag, forarbejdningsprocesser, der ikke er omfattet af et af ovennævnte retsgrundlag, hvis behandlingen er forpligtet til at opretholde en legitim interesse for vores virksomhed eller en tredjepart, forudsat at de interesser, grundlæggende rettigheder og de grundlæggende friheder i den pågældende person ikke dominere. Sådanne behandlingsoperationer er derfor også tilladt, fordi de specielt nævnes af den europæiske lovgiver. I den henseende mener han, at en berettiget interesse kunne accepteres, hvis den pågældende er en kunde hos den ansvarlige person (betragtning 47 DS-GMO'er).

25. Tilladte interesser i forarbejdning forfulgt af den ansvarlige person eller en tredjepart

Baseret på behandling af personoplysninger om artikel 6, lit. F DS-GMO'er Vores legitime interesse er gennemførelsen af ​​vores forretningsaktiviteter til fordel for alle vores medarbejders velfærd og vores aktionærer.

26. Varighed, for hvilken personoplysningerne er gemt

Kriteriet for varigheden af ​​opbevaring af personoplysninger er den respektive lovpligtige opbevaringsperiode. Efter udløbet af perioden er de tilsvarende data rutinemæssigt slettet, medmindre de skal opfylde kontrakt- eller kontraktens indledning.

27. Retlige eller kontraktmæssige bestemmelser for levering af personoplysninger Krav til indgåelse af kontrakten Den pågældende person forpligtelse til at levere personoplysninger Mulige konsekvenser af ikke-hensættelser

Vi præciserer, at tilvejebringelsen af ​​personoplysninger delvis kræves i henhold til lov (fx skattelovgivning) eller kan også opstå som følge af kontraktmæssige bestemmelser (fx oplysninger om den kontraherende part). Nogle gange kan det være nødvendigt for en indgåelse af kontrakten, at en berørt person giver os personlige data, som skal behandles af os som følge heraf. For eksempel er den pågældende forpligtet til at give os personlige data, hvis vores virksomhed indgår en kontrakt med hende. Ikke-levering af personoplysninger ville betyde, at kontrakten ikke kunne lukkes med den pågældende. Før den pågældende person tilvejebringer personoplysninger, skal den pågældende kontakte en af ​​vores medarbejdere. Vores medarbejder præciserer de enkelte sagsrelaterede oplysninger, om levering af personoplysninger er påkrævet ved lov eller kontraktmæssigt påkrævet eller til indgåelse af kontrakten, om det er en forpligtelse til at levere personoplysninger, og hvilke konsekvenser der ikke har nogen tilvejebringelse af personlig data.

28. Eksistensen en automatiseret beslutningstagning

Som et ansvarligt selskab afstår vi en automatisk beslutningstagning eller profilering.

Denne privatlivspolitik blev foretaget af Privacy Generator of the Ekstern DSB Bonn. I samarbejde med RC GmbH, den Brugte notesbøger genanvendt og Filesharing advokater. skabt af WBS Law.