1. Før vask

Du skal altid hænge sved yogatøj til at tørre eller vaske direkte for at undgå ubehagelige lugt. Før du vasker, skal du fjerne puderne fra dine toppe, hvis nogle er tilgængelige.

Drej dit yogatøj til venstre for at beskytte dem, når du vask og for at fjerne bakterier mod at svede især effektivt. Det er bedst at vaske følsomme materialer i et vaskeri. Bemærk altid plejeinstruktionerne på etiketten. Afhængig af stoffet og behandlingen kan yderligere instruktioner til korrekt pleje være tilgængelige.

2. Vaskcyklussen

Vask lignende farver sammen og adskill dit tøj afhængigt af stoffet. Tunge stoffer, f.eks. B. Fra denim og lukninger som knapper kan øge slidet af andre stoffer. Vores yogatøj skal vaskes maksimalt 30 ° C / 86 ° F.

Brug ikke stofblødgøringsmiddel. Dette kan påvirke elasticitet og åndedrætsaktivitet. Vi anbefaler fine eller sportsvask. Sørg også for ikke at bruge for meget vaskemiddel, fordi dette sidder fast i fibrene og magisk tiltrækker bakterier.

3. Tør yogatøj

Hæng dit yogatøj på luften for at tørre. De fleste af vores stoffer tørrer meget hurtigt. Så kan du bruge puderne igen. Læg ikke yogastilarterne i tørretumbleren. Varmen kan ændre elasticiteten og formen på stofferne. Derudover forbruger tørretumbleren en masse energi og er ikke bæredygtig.

4. Rynkefri Yogatøj

De fleste af vores stilarter er rynkefrit efter tørring og kan bæres igen direkte. Hvis en strygeproces er nødvendig, anbefaler vi at stryge på et lavt niveau eller behandle yogatøj med damp.