Nathalie Prieger, Founder

I 2001 grundlagde Nathalie Prieger den bæredygtige yogalmærket Mandala. Udenlandske kulturer, en stor følelse af æstetik og mode af mode har altid spillet en stor rolle i designerens liv i Iran. Allerede i en alder af 14 syede hun de første outfits og gjorde endelig deres lidenskab til erhvervet med en grad som designer på den parisiske mode skole Esmod. Nathalie arbejdede for forskellige tyske etiketter og var chef designer af MCMs model linje i årevis.

Med en god følelse af tendenser bragte hun hende til Tyskland for over 15 år siden som den første Eco-Fairy Yogamode til Tyskland. I mellemtiden er Nathalie en pioner på Fair Fashion Industry. Fra begyndelsen var bæredygtighed og øko-materialer hjørnestenene i deres yogallinje. I dag kombinerer hver Mandala stil urbane tendenser med en bæredygtig værdikæde og en retfærdig produktion.

Eco meets Fair

På Mandala er mennesker og natur fokus. Derfor foretages hver samling udelukkende af naturlige eller genanvendte råmaterialer, som har været særlig ressourcebesparende og økologisk dyrket. Grundlægger Nathalie er altid på udkig efter innovative stoffer og procedurer, der er endnu mere bæredygtige. Vi forsøger at holde hele vores forsyningskæde så gennemsigtig som muligt og sikre, at alle involverede i produktionen får en fair løn og socialt sikret.

Vi opretholder mange års partnerskaber for vores produktionsfaciliteter. Produkterne er fremstillet i Tyrkiet og i deres egen tekstilfabrik i Shanghai. Fair løn, forståelse af arbejdstagere og tilstrækkelige arbejdsvilkår har absolut prioritet her.

Women Support Women

Da kvinder frem for alt er involveret i produktionen af ​​beklædningsgenstande, og disse ofte udnyttes, er Mandala en retfærdig behandling og uafhængighed for alle kvinder af særlig betydning.

Også på det tyske hovedkvarter i Tutzing fortsætter Nathalie denne filosofi: Dit hold består i øjeblikket hovedsagelig af kvinder. Fleksible arbejdstider og deltidsoffer tilbyder alle medarbejdere mulighed for at gøre erhvervet optimalt med deres nuværende livssituation. En respektfuld med hinanden og en udtalt feedbackkultur er selvfølgelig.

Look Great - Feel Great - Practice Great

Grundlægger Nathalie kan inspireres til dine samlinger af tendenser fra hele verden. Hver samling tilbyder sporty højtydende stilarter samt hyggeligt sports fritid slid, som også kan bæres i hverdagen.

Ikke kun fashionable tendenser, men også innovationer påvirkes regelmæssigt i form af nye stoffer og forarbejdning. Mandala Yogamode fejrer kvindelighed og giver hver kvinde et feminint, fashionabelt udseende, hvor hun kan føle sig godt tilpas og praktisere yoga.

Vores produktion

På MANDALA tror vi begge de mennesker, der bærer vores yoga slid, såvel som til alle de producerer og på planeten, som vi bor sammen.