Interview mit Cathy Hummels

Anmeldelse af Cathy Hummels

I mange år har Cathy Hummels altid kæmpet for depression. I dag hjælper hendes yoga med at holde mentalt sunde. Sundheden i vores miljø er også tv-præsentanten i hjertet. I interviewet fortæller hun os, hvilke små foranstaltninger du integrerer bæredygtighed i din hverdag.

 

Som teenager blev influencer, TV-præsentant og iværksætter Cathy Hummels syg med depression for første gang. I mellemtiden er yoga en vigtig nøgle for hende at holde sygdommen i skak. Yogapraksis hjælper hende med at komme tilbage i balance, når hun er under psykologisk stress. Vi talte med Cathy om yoga, hendes rollemodelfunktion og vigtigheden af bæredygtighed i hendes hverdag.

 

Kære Cathy, hvornår opdagede du yoga for dig selv-var der et udløsende øjeblik?

Cathy: det var ved verdensmesterskabet i Brasilien i 2014. På det tidspunkt begyndte jeg at træne yoga med Dr. Patrick Broome (han ledsagede det nationale fodboldhold på det tidspunkt). Jeg følte, at yoga gav mig meget. Kort før verdensmesterskabet havde jeg en alvorlig depression, og yoga bragte mig mentalt tilbage i balance. Det er en dejlig følelse, at du formår at komme tilbage i en balance mellem krop og sind gennem bevidst bevægelse.

Er yoga en måde for dig at holde dig fysisk sund, eller lever du også efter yogafilosofien? Er der nogen aspekter af yoga, som du er mere kritisk over for?

Cathy: Yoga er vigtigt for mig at holde mig fysisk sund. Jeg kan ikke se nogen kritiske aspekter af yoga. Men jeg tror, du virkelig skal tro på det. Jeg kæmper ofte med psykosomatiske symptomer. Det betyder, at min krop altid fortæller mig, om der er noget galt med min psyke. Når jeg så føler mig ind i min krop og praktiserer yoga for bevidst at løsne disse blokeringer, føler jeg mig bedre bagefter. Dette lyder måske dumt, men stress sætter sig i min mave og når jeg gør bevidste asanas for at lindre abdominalområdet, føler jeg mig mere komfortabel bagefter. Jeg lever så godt jeg kan i henhold til yogafilosofien, men jeg tilpasser ikke hele min hverdag med den. Jeg ser yoga mere som en medicin, som et naturligt middel til at holde min sjæl sund. Med yoga kan jeg bevidst "skrue" steder og bringe mig tilbage i balance.

Du er en velkendt influencer. Mere end 630.000 følgere følger dit daglige liv på Instagram. Hvad gør det ved dig, når folk kritiserer dig på sociale medier?

Cathy: hvad det angår, er jeg helt afslappet, jeg har lært meget gennem min depression. I bogen "Min omvej til lykke", (Bemærk Mandala: bogen var en spejl bestseller!) Jeg fortalte min historie og fandt ud af, at det vigtigste er, at jeg er glad. Folk, der ærekrænker andre, især på nettet, er de virkelige ofre for mig, fordi de skriger efter opmærksomhed. Alle andre derude bør ikke lade det komme til dem. Hvis du er tilfreds med dig selv, så har du ikke noget imod noget andet.

Som offentlig person har du en rollemodelfunktion og indflydelse på andre. Hvilke værdier repræsenterer du, og hvad Står du for?

Cathy: du skal først se på dig selv og vise opmærksomhed over for dine medmennesker. Tolerance er en vigtig værdi for mig. Jeg er meget omhyggelig med at behandle alle mennesker lige, at acceptere dem som de er. Det er vigtigt for mig ikke at lægge nogen i skuffer, det kan du se på min Instagram – profil-Jeg vil være en rollemodel for det. Der er ingen stereotyper for mig, så jeg behandler enhver person med respekt. Jeg sætter mig bevidst ned for børn, ældre Mennesker og dyr, fordi jeg har en fornemmelse af, at disse grupper generelt forsømmes af den tyske regering.

Du har en 3-årig søn. Hvordan har dit syn på verden ændret sig, siden du blev mor?

Cathy: Da jeg er Mama, har min opfattelse ændret sig til verden, fordi jeg kender i dag, hvilket er virkelig vigtigt. Og det er mit barn: At det griner, at det er sundt og godt. Men også at mit barn vokser op i et smukt og sundt miljø. Gennem min dreng har bevidstheden om vores miljø enormt skærpet.

Har klimaændringerne påvirket dine daglige beslutninger?

Cathy: Ja, i hverdagen, ser jeg, at vi reducerer vores affald så vidt muligt og samler dem i naturen. Jeg forsøger at gøre uden plastik, fordi skraldet i oceanerne er et emne, hvor det bryder mit hjerte. Derfor bruger jeg mange emballage flere gange og bruger genanvendelige husstandsbeholdere. Når det er muligt, afstår jeg bilen. Jeg bruger ofte cyklen eller drev toget, men jeg kan godt lide at gå. Nogle gange er det stadig uundgåeligt at flyve. Alle disse er små ting, men jeg forsøger at forlade et grønt fodspor som muligt.


Er der også i emnet forbruget visse bæredygtighedskriterier, som du værdsætter?

Cathy: I forbruget generelt er jeg opmærksom på bæredygtig produktion. Jeg forsøger at købe bæredygtigt så godt som muligt. Selvom jeg udvikler noget selv, er aspektet af bæredygtighed i forgrunden. Derfor er jeg fan af Mandala, fordi yogawear produceres af dig 100% økologisk og retfærdig - så ingen greenwashing er. Jeg gætter, men du skal stadig skabe en endnu stærkere bevidsthed i samfundet. Hvis vi alle arbejder sammen, så er dagen nået, hvor vi kan sige, nu gjorde vi det 100%. I modeindustrien har der allerede været en masse forbedret med hensyn til Fair Fashion, og jeg tror, ​​hvis vi fortsætter med at køre videre Og virkelig alle flytter til en streng, så bliver det bedre og bedre i fremtiden.

 

Kære Cathy, Vi er glade for, at du er fan af Mandala og iført vores yogawear overbevisning. Tak fordi du gav os indsigt i dit liv med dette interview og vores læsere: inspirerende på indersiden, også med små ændringer, for at gøre deres eget hverdag lidt mere bæredygtig. Fordi vi er overbeviste: Hvert skridt tæller, når det kommer til at skabe en verden, hvor vores børnebørn stadig kan lide at leve. Vi ser allerede frem til at interviewe del 2 med dig!