Yoga Teacher Sinah Diepold: "Yoga ist mein Kompass"

Yoga Lærer Sinahs Pold: "Yoga er mit kompas"

München Sinah Diepold åbnede i 2018 med en ven Hendes First Yoga Studio "Kale & Cake" i München. Hvad Yoga betyder for dig, og hvad der gør din Yogastile Special, afslørede hun os i interviewet.
Yoga i perioden - arbejder det? Du læser Yoga Lærer Sinahs Pold: "Yoga er mit kompas" 4 Minut Blive ved #Stayhome: Så du praktiserer yoga derhjemme
I livet af yoga lærer og mandala testimonial Sinahs pole Yoga har et permanent sted. I årevis har Münchnerin Yoga været praktiserende og har sin egen modymindtherapiestudio "Kale & Cake."Sammen med deres forretningspartner realiserede en drøm. Med deres dansende yogastile - stærkt påvirket af deres professionelle dansuddannelse - er de nu inspireret af mange yoginier. Fokus er på vejrens bølger, det flydende kursus af yoga og udfordringer krop og sind udbrud ud af sædvanlige mønstre.
I interviewet afslører hun os, hvad hun førte til yoga, da hendes daglige yoga praksis ser ud og hvad hun elsker til hendes yoga studio.

"Yoga er mit kompas for et liv i balance med mig, mine medmennesker og vores miljø." - Sinah Stolen

Yoga Lærer Sinahs pol

Hvad gjorde din kærlighed til Yoga Spark?

Gennem min første yoga lærer træning i BaliVar kærligheden virkelig udløst. Før det har jeg lige nydt strækningen og ignorerer vejrtrækning. Jeg har lært så meget om mig der, så meget følte og endelig følelsen af ​​at være i stand til at bryde ud af gamle mønstre, som har kvalt mig så længe, ​​og som jeg troede, jeg ikke kunne ændre dem. Yoga pludselig gjorde mig så glad for, at jeg aldrig ville være uden at være.

Hvilken slags yoga praktiserer du?

jeg elsker Flowing Vinyasa Style.der også har mange paralleller med dansen. Simon Park trænede mig - især i Flydende flow yoga., en meget langsom og flydende type vinyasa yoga. Det bringer mig til mig hver gang inden for meget kort tid, hjem. Jeg elsker den dansende natur, den tabte i bevægelse og meditation gennem åndedrættet. Det er som om min krop blev lavet, og intet andet er vigtigere.

Hvordan har yoga ændret dit liv positivt?

Yoga har ændret næsten alle aspekter for mig: Som jeg beskæftiger mig med mig, med mine medmennesker og vores planet. Jeg vender tilbage til principperne for yoga: O.B nu ved at stille spørgsmålstegn ved og anvende filosofi ved at øve på måtten og boligen af ​​mit centrum eller ved meditation. I principperne for yoga spurgte jeg altid, om mine beslutninger og handlinger bidrager til noget positivt. Jeg tror, ​​at du kan tre relationer. Must og yoga lærer også at: forholdet til dig selv til andre og til vores planeter. På dette beskæftiger jeg mig med mine ord, tanker og handlinger og forsøger at forlade verden bedre, end jeg fandt det. Selvfølgelig forsøger jeg også at holde mig til Yamas og Niyamas, den Gør og ikke er yogtenen, som satya (ærlig) ellerAparigraha (ingen ting hængte).

Hvad ser din daglige yoga praksis ud?

Meget anderledes. Jeg forsøger altid at øve om morgenen, men det er desværre ikke altid muligt. Men mest af alt, jeg kan godt lide at blinke intuitiv for mig på måtten og følg mit ånde og min inspiration ofte med musik Nexter.

Hvad var din bedste oplevelse med yoga hidtil?

Uh, disse er virkelig mange. Jeg tænker på mine absolutte højdepunkter tilhører Åbning af mit eget studie Og for at se, hvordan folk føler sig godt tilpas med os, kan lide at komme og deltage.

 

Yoga Lærer Sinah Die Pold iført Mandala Yogawear

 

Mere om Sinah.

Efter hendes sportsvidenskabsstudier på Tu München og hendes professionelle dansuddannelse på Iwanson International i München udøvede Sinah efterfølgende moderne dans og yoga i New York.
I 2015 afsluttede hun hende først Yoga læreruddannelse i Bali.Siden 2017 er Simon Park hendes lærer. I 2018 åbnede hun sammen med forretningspartner Sophia Thora The BodyMindTherapiestudio "Kale & Cake" i München
Væk fra yogaen arbejder Sinah som en model i sportsområdet og er også kampagnen ansigt til Mandala. Med sine sociale medier opstår hun miljøbeskyttelse og selvkærlighed og støtter sociale organisationer og fonde.