Ret til tilbagetrækning

Du har ret til at tilbagekalde denne kontrakt inden for fjorten dage uden begrundelse.

Afbestillingsperioden er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, der hedder tredje, som ikke er transportøren, har varerne taget i besiddelse.

For at udøve din ret til tilbagetrækning skal du (Mandala, Nathalie Prieger, Bahnhofstr. 17 / FourSite, 82327 tutzing, tlf.: + 49 81 58 906 29 44, shop@mandala-fashion.com) ved hjælp af en unik forklaring (fx et post-mailet brev, fax eller e-mail) for at tilbagekalde din beslutning om at tilbagekalde denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede mønsterdrift form, som ikke er ordineret.

For at opretholde afbestillingsperioden er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udøvelsen af ​​tilbagetrækningsretten inden udløbet af afbestillingsperioden.

Konsekvenser af tilbagekaldelsen

Hvis du tilbagekalder denne kontrakt, har vi alle de betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (med undtagelse af de ekstra omkostninger, der følger af, at du vælger en anden type levering end den billige standard levering, der tilbydes af os har) , straks og senest inden for fjorten dage fra dagen, som meddelelsen om deres tilbagekaldelse af denne kontrakt er blevet modtaget af os. For denne tilbagebetaling bruger vi samme betalingsmiddel, som de har brugt i den oprindelige transaktion, medmindre vi udtrykkeligt har aftalt andet med dem; I intet tilfælde vil du opkræve gebyrer på grund af denne tilbagebetaling. Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har bevaret varerne igen, eller indtil de har givet Weis, at de har returneret varerne, afhængigt af hvilken den tidligere dato er.

Du har varerne straks i hvert tilfælde inden for fjorten dage fra dagen, hvor du lærer os om tilbagekaldelsen af ​​denne kontrakt, at vende tilbage eller overdrage til os. Fristen bevares, hvis du sender varerne inden fristen på fjorten dage.

Vi bærer omkostningerne ved at returnere varerne.

Du må kun betale for ethvert tab af varer af varer, hvis dette værdigtab skyldes en håndtering af de varer, der ikke er nødvendige for at afprøve arten, karakteristika og fungerer.

Afbestillingsform

Hvis du vil tilbagekalde kontrakten, skal du udfylde denne formular og sende den tilbage.

Mandala, Nathalie Prieger
Bahnhofstr. 17 / FourSite.
82327 Tutzing.
E-mail: shop@mandala-fashion.com

 

Jeg henviser hermed (er) I / WE (*) Kontrakten indgået af ME / US (*) om køb af følgende varer:

_______________________________________________________

_______________________________________________________

Bestilt på (*) ____________ / få am (*) __________________

________________________________________________________
Forbrugerens navn (r)

________________________________________________________
Adresse på forbrugeren (r)

________________________________________________________
Forbrugerens underskrift (kun til besked på papir)

_________________________
dato

(*) Slagtilfælde upassende